Neler Yeni

hangi işi seçmleiyim çok kararsızım

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murat Efe
Merhaba arkadaşlar yaşım 19 son 1.5 haftadır iş arıyorum fabrika için bi kaç tane bulmuştum ama bazıları askerlik sorunu vardı şimdi elimde 4 tane iş imkanı var yazıyorum sizce kolay demeyim de yani ortam olarak yeni insanlar ile tanışma gibi

Kamil Koç host > muavinlik

Total ( pompacı 😆)

Caffede ( Komi )

Burger King ( Servis Elemanı)

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
yani iş imkanlarına falan bakmak lazım maaşları benzer ise ben şahsen muavinliği seçerdim. uzun yol hoşuma gittiği için bide illaki zorluğu var kolay demiyorum ama çoğunlukla boş kalıyorsun. pompacılığı önermem bu sıcakta bütün gün ayakta çekilmez gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsi
yani iş imkanlarına falan bakmak lazım maaşları benzer ise ben şahsen muavinliği seçerdim. uzun yol hoşuma gittiği için bide illaki zorluğu var kolay demiyorum ama çoğunlukla boş kalıyorsun. pompacılığı önermem bu sıcakta bütün gün ayakta çekilmez gibi.
kime sorsam kötülüyor anlamadım yani o yüzden bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burger King de servis elemanı olarak veya caffe de komi olarak çalışmayı önerir misin

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
hepsi

kime sorsam kötülüyor anlamadım yani o yüzden bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burger King de servis elemanı olarak veya caffe de komi olarak çalışmayı önerir misin
şuanda garsonluk yapıyorum insanlarla uğraşmak her zaman beklendiği gibi olmuyor. caffe belki daha sakin olabilir ama burger king önermem. çok stresli bir iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murat Efe
şuanda garsonluk yapıyorum insanlarla uğraşmak her zaman beklendiği gibi olmuyor. caffe belki daha sakin olabilir ama burger king önermem. çok stresli bir iş.
peki işe yeni başlayanlar için ne kadar maaş ödüyorlar en düşük asgeri ücret herhalde komi olarak caffe de

charliechaplin

80+ Bronze
peki işe yeni başlayanlar için ne kadar maaş ödüyorlar en düşük asgeri ücret herhalde komi olarak caffe de
evet asgari ücret bir de tip düşüyor o da genelde haftalık olur. 500-600 TL. Eğer kalabalık bi yerdeysen 1000-1200 TL tip düşebiliyor kardeşim.

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
hemen hemen her yer 18-19 veriyor minimum. tip duruma göre gelir mesela kurumsal yerlerde genelde ödeme kasada olduğu için tip sana kalmıyor. ama cafede durum değişebilir çalışmadığımdan bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murat Efe
evet asgari ücret bir de tip düşüyor o da genelde haftalık olur. 500-600 TL. Eğer kalabalık bi yerdeysen 1000-1200 TL tip düşebiliyor kardeşim.
Asgari ücret + haftalık olarak mı 1000 lira civarı mi veriliyor

charliechaplin

80+ Bronze
Asgari ücret + haftalık olarak mı 1000 lira civarı mi veriliyor
Evet. Tip aylıkta olabilir. Çalıştığın yere göre değişiyor ama genellikle haftalık. Veya tip cebe sistemi vardır bahşişi direkt alırsın.

Top Bottom