Neler Yeni

Yardım Hangi işlemci soğutucuyu almalıyım?

Bütçe
450
Selamün Aleyküm dostlar, umarım iyisinizdir. İşlemcime yeni bir soğutucu almayı düşünüyorum. Sizce hangi soğutucuyu tercih etmeliyim. Firsby ve gameforce chopper 4 arasında pek bir fark göremedim ama, chopper 2 tek bloklu gibi duruyor. Sizce hangi soğutucu daha iyi olur, ve ya hangisi daha fp dir.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,465
İsim
Emre siyah
işlemciniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o bütçede en iyisi bu olabilir
Hocam fan sesi sorunu olur mu yüksek devirlerde? Ayrıca bununfanları 9cm gibi duruyor.
2.el Cooler Master 512 serisi al sıvı soğutma tadında kullan
Hocam 2.el e baktım ama 512 serisi göremedim. Sizin bildiğiniz link vs. varsa atar mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciniz nedir?
Hocam sizin bir öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis
Hocam fan sesi sorunu olur mu yüksek devirlerde? Ayrıca bununfanları 9cm gibi duruyor.

Hocam 2.el e baktım ama 512 serisi göremedim. Sizin bildiğiniz link vs. varsa atar mısınız?

Hocam sizin bir öneriniz var mı?
Kusura bakma modeli yanlış yazmışım cooler master 212 serisi 2.el 400 650 arası satılıyor letgoda ve sahibinden de daha da uyguna bulabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,045
Üyeler
166,683
Son üye
arda_jv
Top Bottom