- En İyi Cevap
- 20
Dahası
NTLite ile düzenlenmiş Windows 10 güzel olur buna.İşlemci:AMD E-450 APU
Ekran Kartı : Amd Radeon HD 6320
RAM:4GB
SSD:120GB
NTLite ile düzenlenmiş Windows 10 güzel olur buna.İşlemci:AMD E-450 APU
windows 10 home keyim var ntline ile yaparsam keyimi kullanabilirmiyimNTLite ile düzenlenmiş Windows 10 güzel olur buna.
Evet kullanabilirsin.windows 10 home keyim var ntline ile yaparsam keyimi kullanabilirmiyim
Zaten OEM'se otomatik aktif olur.Evet kullanabilirsin.
elinde ntlite windows 10 home iso dosyası varmı ben yapmaya çalıştımda olmadıEvet kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten OEM'se otomatik aktif olur.
8.1İşlemci:AMD E-450 APU
Varda Windows 10 21H2 var. 22H2 versiyonunu yapmaya vaktim olmadı. İstersen atayım linkini.elinde ntlite windows 10 home iso dosyası varmı ben yapmaya çalıştımda olmadı
22h2 arıyorum hocam kendim yapmayı deniyorum.Varda Windows 10 21H2 var. 22H2 versiyonunu yapmaya vaktim olmadı. İstersen atayım linkini.
Dediğim gibi bende yapılı var ama vakit bulamadım yenisini yapmaya. İnternette videolardan izleyip yapmaya çalış. İstersen atarım problem değil en kötü ihtimalle Windows Update üstünden güncelleştirirsin 22H2'ye.22h2 arıyorum hocam kendim yapmayı deniyorum.
siz şuan o isoyumu kullanıyorsunuz hocam videodan yapmaya çalışayım sonra size dönerim.Dediğim gibi bende yapılı var ama vakit bulamadım yenisini yapmaya. İnternette videolardan izleyip yapmaya çalış. İstersen atarım problem değil en kötü ihtimalle Windows Update üstünden güncelleştirirsin 22H2'ye.
Windows 11 21H2 için yapmıştım. Windows 11 22H2'ye güncelledim bir problem çıkmadı. Windows 10 21H2 için de yaptım. Hem annemlerin hem kendi laptobuma kurdum. Kendi laptobumu Windows 10 22H2'ye güncelledim gene bir problem çıkmadı.siz şuan o isoyumu kullanıyorsunuz hocam videodan yapmaya çalışayım sonra size dönerim.