Neler Yeni

Rehber Hangi işletim sistemini kurulmalıyım?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
merhaba arkadaşlar.
Bu konu bence yapılmalı
Başlayalım

Hackintosh kimler kullanmalı?

-yüksek-orta sistem sahibi iseniz ve müzik render photoshop gibi programlar kullanıcaksanız sadece bence en iyisi hackintosh'tur
PC'ye macOS Kurulum Rehberi - Technopat--burada detaylı güzel bir rehber var

windows 10 kimler kurmalı?

-windwos 10 hdd ve 4gb altı ramli bilgisayarlarda kurulmamalı bence. bunun yerine windwos 7 ve ya 8.1 kurulabilinir . windows 10 ssd ve ram odaklı bir işletim sistemi çünkü. ancak xeon işlemcilerde hemen kuramazsınız Rehber - Xeon işlemcilerde Windows 10 kurmak için gerekli adımlar(775pin) | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com) bu rehber açıklamış gayet güzel

windwos 7 ve 8.1'i kimler kurmalı?

-eğer pc'niz 4gb 3gb 2gb ise ve Hdd'li sistem ise bu işletim sistemleri kurulmalı

Linux'u kim kullanmalı?

-eğer 2gb 1gb gibi ram miktarı eski işlemci ve hdd bir sistem ise eski cihazınızı canlandırmak için en iyi yol bir linux kullanmaktır . windows kadar ram ve sistem istemeyen linux sürümleri o cihazı canlandırır
Eski Bilgisayarlar İçin En Hafif 15 Linux Dağıtımı - Technopat----burada çok iyi sürümleri var sisteminiz hangisi ile uyumlu ise kullanın

diğer yaptığım rehberlerim | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)

Son düzenleme:

ELECTUS

80+ Silver
Eline sağlık,biraz düzenlersen daha iyi olur.

merhaba arkadaşlar.
Bu konu bence yapılmalı
Başlayalım

Hackintosh kimler kullanmalı?

-yüksek-orta sistem sahibi iseniz ve müzik render photoshop gibi programlar kullanıcaksanız sadece bence en iyisi hackintosh'tur
PC'ye macOS Kurulum Rehberi - Technopat--burada detaylı güzel bir rehber var

windows 10 kimler kurmalı?

-windwos 10 hdd ve 4gb altı ramli bilgisayarlarda kurulmamalı bence. bunun yerine windwos 7 ve ya 8.1 kurulabilinir . windows 10 ssd ve ram odaklı bir işletim sistemi çünkü. ancak xeon işlemcilerde hemen kuramazsınız Rehber - Xeon işlemcilerde Windows 10 kurmak için gerekli adımlar(775pin) | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com) bu rehber açıklamış gayet güzel

windwos 7 ve 8.1'i kimler kurmalı?

-eğer pc'niz 4gb 3gb 2gb ise ve Hdd'li sistem ise bu işletim sistemleri kurulmalı

Linux'u kim kullanmalı?

-eğer 2gb 1gb gibi ram miktarı eski işlemci ve hdd bir sistem ise eski cihazınızı canlandırmak için en iyi yol bir linux kullanmaktır . windows kadar ram ve sistem istemeyen linux sürümleri o cihazı canlandırır
Eski Bilgisayarlar İçin En Hafif 15 Linux Dağıtımı - Technopat----burada çok iyi sürümleri var sisteminiz hangisi ile uyumlu ise kullanın

diğer yaptığım rehberlerim | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Windows 7 adamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom