Neler Yeni

hangi kablo daha iyi

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
özellikleri aynı gözüküyor aynı mı gecikme ms ping gibi şeyler yaşar mıyım kulaklık mouse gibi şeylerde profesyonel fps oyuncusuyum bu yüzden önemli veya önerebilir misiniz ping arttırmayacak ms arttırmayacak kablo https://urun.n11.com/kablolar/usb-3...nter-usb-15-metre-4286p-baglanti-b-P354684947

knkm 2 si arasında pek bir fark yok ucuz olanı al geç

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eminim knkm hdmi veya önemli olan bir kablo olsaydı başka markalar önerirdim
bakır uçlu değişmiş 27 olan bakır uçlu olmaması neyi değiştirir diğeri bakır uçlu mu

Logithx

80+ Bronze
Anlamadığım yazıcı kablosu ile ms yada pingin ne alakası var..

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
özellikleri aynı gözüküyor aynı mı gecikme ms ping gibi şeyler yaşar mıyım kulaklık mouse gibi şeylerde profesyonel fps oyuncusuyum bu yüzden önemli veya önerebilir misiniz ping arttırmayacak ms arttırmayacak kablo https://urun.n11.com/kablolar/usb-3...nter-usb-15-metre-4286p-baglanti-b-P354684947

Merak ettim de profesyonel oyuncuysanız ve ping çok önemliyse neden monitörden güç almak istiyorsunuz? Direk anakarttan güç alıp kullanmak daha iyi olacaktır.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak ettim de profesyonel oyuncuysanız ve ping çok önemliyse neden monitörden güç almak istiyorsunuz? Direk anakarttan güç alıp kullanmak daha iyi olacaktır.
kasa uzağımda monitör gözümün dibinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladım hocam. Umarım sorun yaşamazsınız. Linklere bakınca UGreen marka olan daha kaliteli geldi gözüme.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
bakır uçlu değişmiş 27 olan bakır uçlu olmaması neyi değiştirir diğeri bakır uçlu mu
knkm bakır uçlu olup olmaması yazıcı için önemli değil bakır iletkenlik konusu mesela hdmi olsa altın uçlu kablolar var 100tl gibi bir fiyat kalıteli ama knkm bakır uçlu olması sıkıntı yaratmaz

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
knkm bakır uçlu olup olmaması yazıcı için önemli değil bakır iletkenlik konusu mesela hdmi olsa altın uçlu kablolar var 100tl gibi bir fiyat kalıteli ama knkm bakır uçlu olması sıkıntı yaratmaz
Yazıcı için istemiyor. Monitör üzerinde bulunan Usb portlarını kullanmak için o kabloya ihtiyacı var arkadaşın.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
Yazıcı için istemiyor. Monitör üzerinde bulunan Usb portlarını kullanmak için o kabloya ihtiyacı var arkadaşın.
aaa yazmamış o yuzden pek dikkat etmedim

knkm kasaya takmalısın ekipmanları kablolar zaten uzun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132