Hangi Kasa Tercih Edilmeli

Sana

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba arkadaşlar ekran kartım Sapphire 9070xt Sapphire pulse işlemcim 7500f şu an MSI mag 320 r Airflow kasa kullanıyorum ama yan camı takılyken sıcaklıklar aşırı yükseliyor cam takmadığımda sıcaklık 10-15 derece düşüyor kasa fanlarindan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kasa olarak Asus Tuf gt301 işimi görür mü ya da tavsiye edebileceğiniz herhangi bir model var mı

Alınmaz kanka içi çok dar.

Alınmaz kanka içi çok dar.
Montech X5 ,Air 903 Max ya da Air 1000 premium hakkında ne diyorsunuz dark markasını daha önce duymamıştım

Montech X5 ,Air 903 Max ya da Air 1000 premium hakkında ne diyorsunuz dark markasını daha önce duymamıştım
Air 903 Max iyidir. Malzeme kalitesi darktan bir tık daha iyidir. Ekstea
fabrika çıkışlı 4 adet 140mm fanla geliyor, hava akışı muazzam ve iç hacmi devasa.

fabrika çıkışlı 4 adet 140mm fanla geliyor, hava akışı muazzam ve iç hacmi devasa.
Anladım hocam soğutma bakımından bariz bir fark görür müyüm peki MSI kasa ile dediğim gibi yan cam takılı değilken sıcaklık 10-15 derece düşüyor kasa fanları da ince plastikten hava akımı da iyi değil sanırım

ses olayına takık değilsen benim gibi p12 max al :)

Hocam fanların fiyatı yüksek geldi nerdeyse kasa fiyatı
6 tane almıştım 3800e sıcaklıkları baya etkiledi ama seste oluyor haliyle xpg invader kasa var
image.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela ekran kartı 75 leri filan görüyordu ucuz fanlar vardı önde şimdi 65 geçmiyor fanlar %60 da filan çalışırken

Merhabalar, ben de hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum. Dark Maxima v30 ve Air 903 Max arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın. Yalnız izlediğim bir inceleme videosunda Air 903 Max'in fan sesi çok yüksekti. Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

Merhabalar, ben de hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum. Dark Maxima v30 ve Air 903 Max arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın. Yalnız izlediğim bir inceleme videosunda Air 903 Max'in fan sesi çok yüksekti. Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
Fan sesini dert etme çünkü iki kasanın fanları da PWM özellikli. incelemelerde maksimum devirde test ettikleri için sesli gelmesi normal, uçak motoru gibi dönüyorlar.
BIOS üzerinden silent moda aldığında veya fan eğrisi ayarladığında ikisi de çıt çıkarmadan çalışır.
Ancak malzeme kalitesi, sac kalınlığı ve fanların rulman ömrü olarak 903 Max, V30'dan bi gömlek üstündür.

Geri