Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Hazır sistem almayı düşünüyorum fakat kasa ve psu konusunda özelleştirmeler kısıtlı ya da fiyat farkı yüksek.
Bu iki sistemden birini aldığım senaryoda sizce hangi kasa ve psu beni sorunsuz uzun yıllar götürebilir ve ileride 4070ti süper / 5070 süper destekleyebilir.
Normalde pc hocası 9 düşünüyordum fakat enarmax kasa içerisinde maxpro psu hiç önerilmediği ve şu an özelleştirmede başka kasada olmadığı için kararsızım.
Normalde bütçem 30k idi bu bütçeler hayal gibi ama yine de alırsam sizce ne yapmalıyım ?
Son olarak psu'dan bağımsız olarak hangi kasanın hava akışı ve fanları daha iyi ve daha sessiz çalışıyor acaba ?
gerekirse zor da olsa psu değiştiririm ama bu kriter benim için önemli.
Sizce xpg ve fsp arasındaki farka değer mi ? ya da pc hocasındaki vento ?
Hazır sistem almayı düşünüyorum fakat kasa ve psu konusunda özelleştirmeler kısıtlı ya da fiyat farkı yüksek.
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.
www.gaming.gen.tr
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Normalde pc hocası 9 düşünüyordum fakat enarmax kasa içerisinde maxpro psu hiç önerilmediği ve şu an özelleştirmede başka kasada olmadığı için kararsızım.
Normalde bütçem 30k idi bu bütçeler hayal gibi ama yine de alırsam sizce ne yapmalıyım ?
Son olarak psu'dan bağımsız olarak hangi kasanın hava akışı ve fanları daha iyi ve daha sessiz çalışıyor acaba ?
gerekirse zor da olsa psu değiştiririm ama bu kriter benim için önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce xpg ve fsp arasındaki farka değer mi ? ya da pc hocasındaki vento ?