Çok güzel uyarmışsınız hocam, bazıları emir kipi vererek uyarıyor onlara sinir oluyorum.Link atarmısınız ?
Bu arada lütfen Capslock kapayınız.
CAPSLOCKU KAPATIMORUM KLAVYE BOZUKLink atarmısınız ?
Bu arada lütfen Capslock kapayınız.
Razerin membran olduğunu biliyorsunuz değil mi ?CAPSLOCKU KAPATIMORUM KLAVYE BOZUK
Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye
Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
blackwidow filan yazmıyor cyonsa olmasın o?CAPSLOCKU KAPATIMORUM KLAVYE BOZUK
Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye
Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Çok güzel uyarmışsınız hocam, bazıları emir kipi vererek uyarıyor onlara sinir oluyorum.
Bu arada link atarsanız ürünleri daha iyi inceleyebilirim
Razerin membran olduğunu biliyorsunuz değil mi ?
blackwidow filan yazmıyor cyonsa olmasın o
EVET BİLİYORUM VE AYRİYETTEN RAZER İ BİR ARKADAŞIMDAN DAHA UYGUN BİR FİYATA ALACAĞIM İÇİN BU İKİSİNİ KARŞILAŞTIRIYORUMRazerin membran olduğunu biliyorsunuz değil mi ?