Neler Yeni

Hangi klavyeyi ve seti almalıyım

Arkadaşlar ekipman alıcam da hepsinin aynı marka olmasına özen gösteriyorum Corsair mı Razer mı önerileriniz varsa bekliyorum.

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
Ben Razer'cıyım ama hangi oyunları oynuyorsun ona göre değişir ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Razer biraz daha pahalı olsada genelde çok iyi ekipmanlara sahip, hele ki fareleri gerçekten çok üst düzey.

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
Bir de bütçe ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer biraz daha pahalı olsada genelde çok iyi ekipmanlara sahip, hele ki fareleri gerçekten çok üst düzey.
Klavye de var :D.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Benim önerim farklı farklı markaları düşünmeniz olur ama illa aynı olsun derseniz bence Corsair.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Ekipmanlara 2500 TL falan verebilirim sorunum yok
Dediğim gibi razer hele ki fare konusunda üst düzey, klavye olarak razer huntsman fare olarakta razer viper ya da razer viper ultimate öneririm. Kulaklıklarını deneyimlemedim bilmiyorum ingilizceniz yetiyorsa internetten incelemelerine bakabilirsiniz.

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
Ekipmanlara 2500 TL falan verebilirim sorunum yok
O zaman bence Corsair daha iyi bir tercih olur ama ben olsam her ekipmanı aynı marka almazdım.
Mesela bu bütçeyle klavye Corsair K95 Platinium MX Speed mouse olarak ele uygunsa Razer Deathadder V2 kulaklık olarak ne biliyim ben alınabilirdi.

Razer'ın kötü tarafı Türkiye de çoğu malı artık kalmadı örneğin Razer Huntsman Elite Viper Ultimate Razer Basilisk Ultimate vb. hepsi bitti.

Hocam ayrı ayrı ayarıyla uğraşmak istemiyorum

Rgb olarak mesela klavyenin bittiği son renk mousea geçme var çok hoşuma gidiyor

Top Bottom