Neler Yeni

Hangi Kredi ücretsiz kredi notu (Findeks)

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Semih
Tekrar yapmayı deneyince de kupon kodu kullanılmıştır diyor :D
Bana sms olarak mesaj geldi şu anda. Ancak maile gelen detaylı rapora tıklayınca yine aynı hatayı veriyor. Sanırım findexe kayıt olmak gerekiyor. Bir deneyin hocam isterseniz.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Muhammet
Bana sms olarak mesaj geldi şu anda. Ancak maile gelen detaylı rapora tıklayınca yine aynı hatayı veriyor. Sanırım findexe kayıt olmak gerekiyor. Bir deneyin hocam isterseniz.
Findekse kayıtlıydım ben zaten daha önceden ve bana mail gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Findeks uygulamasından giriş yapıp geçmişe bastım orda gözüktü. Güncel puan.

Chrom14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet
Teşekkür ederim kod ile ücretsiz öğrendim ama puan olarak göremedim notu onu nereden görebiliriz ?

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
:) yalan söylemeyen bir bankacıya sorun, bankacı ve sigortacıyım burada propaganda yapmıyorum olan ne ise onu söylüyorum, prim kasmanıza gerek yok gereksiz savunmalar yaparak.
Sallamasyon bilgi paylaşırsan yaptığım savunma gereksiz olmaz, şart olur. Verdiğin bilgi yanlış, kredi notu sorgulamak kredi notu düşürmez, findeks hesabı olup sürekli sorgulayan biri de yazmış zaten. Başkasına prim kasma deyip de prim kasmak için yazmamış olan görmedim daha.

rynsz

80+ Bronze
findekse kayıtlı telefon numarası bulunamadı diyor

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K
Sallamasyon bilgi paylaşırsan yaptığım savunma gereksiz olmaz, şart olur. Verdiğin bilgi yanlış, kredi notu sorgulamak kredi notu düşürmez, findeks hesabı olup sürekli sorgulayan biri de yazmış zaten. Başkasına prim kasma deyip de prim kasmak için yazmamış olan görmedim daha.

tamam kardeş sensin, sen haklısın :)

proCedure

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Gorkem
Bayılıyorum şöyle ben her şeyi bilirim tiplemelerine giren insanlara. Adama kaynak gösteriyorsun, hala öyle değil diyor :D Kısaca doğru bir özet geçeyim arkadaşlar. Kredi notu, bankalar birliğinin ortaklığı ile kurulmuştur ve KKB bunu yönetir. KKB'ye ait bu uygulama da Findeks'tir. Bankalar KKB'ye ayın belirli günlerinde müşteri kullanım ve kredi bilgilerini iletir. Bu iletilen bilgilere tabii olarak diğer bankalarında erişimi oluyor. Kredi başvuruların reddedilmesinde veya kredi notu sorgulamanızda kredi notunuz etkilenmez. Yasal raporlar tarafından bu çerçevelenmiş durumda zaten. Burada tek bir sıkıntı yaratacak nokta vardır. Misal birden fazla kredi başvurusu yaptınız ve bu başvurular reddedildi. Reddedilen başvurular kredi puanınızı düşürmeyecek lakin bankalarda başvurularınızın reddedildiği bilgisi olacak. Bu durumda doğal olarak müşteri profilinizi olumsuz olarak etkileyecektir. İnsiyatif doğal olarak bankadadır.

Top Bottom