SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Tekrar yapmayı deneyince de kupon kodu kullanılmıştır diyorAynı hata bendede çıktı.
Tekrar yapmayı deneyince de kupon kodu kullanılmıştır diyorAynı hata bendede çıktı.
Bana sms olarak mesaj geldi şu anda. Ancak maile gelen detaylı rapora tıklayınca yine aynı hatayı veriyor. Sanırım findexe kayıt olmak gerekiyor. Bir deneyin hocam isterseniz.Tekrar yapmayı deneyince de kupon kodu kullanılmıştır diyor![]()
Findekse kayıtlıydım ben zaten daha önceden ve bana mail gelmedi.Bana sms olarak mesaj geldi şu anda. Ancak maile gelen detaylı rapora tıklayınca yine aynı hatayı veriyor. Sanırım findexe kayıt olmak gerekiyor. Bir deneyin hocam isterseniz.
Findeks uygulamasından giriş yapıp geçmişe bastım orda gözüktü. Güncel puan.Bana sms olarak mesaj geldi şu anda. Ancak maile gelen detaylı rapora tıklayınca yine aynı hatayı veriyor. Sanırım findexe kayıt olmak gerekiyor. Bir deneyin hocam isterseniz.
Sallamasyon bilgi paylaşırsan yaptığım savunma gereksiz olmaz, şart olur. Verdiğin bilgi yanlış, kredi notu sorgulamak kredi notu düşürmez, findeks hesabı olup sürekli sorgulayan biri de yazmış zaten. Başkasına prim kasma deyip de prim kasmak için yazmamış olan görmedim daha.yalan söylemeyen bir bankacıya sorun, bankacı ve sigortacıyım burada propaganda yapmıyorum olan ne ise onu söylüyorum, prim kasmanıza gerek yok gereksiz savunmalar yaparak.
Sallamasyon bilgi paylaşırsan yaptığım savunma gereksiz olmaz, şart olur. Verdiğin bilgi yanlış, kredi notu sorgulamak kredi notu düşürmez, findeks hesabı olup sürekli sorgulayan biri de yazmış zaten. Başkasına prim kasma deyip de prim kasmak için yazmamış olan görmedim daha.