710'u kullanıyorum gayet rahat ve tasarımı çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ve mikrofonu da fiyatına göre çok iyi ama bu fiyat bandında bunlar önerilmez bunlar 200TL altı bütçesi olanlar için.James Donkey 711 modelini kullanıyorum gayet iyi
peki gamepowerin luna modeli mi yoksa sizin önerdiğiniz mi?Gamepower Mei o bütçe için uygundur.
eğer kalite marka isterseniz kesinlikle corsair hs50 bakın derim300tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık önerebilir misiniz?
aklımda birkaç kulaklık modeli var ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum direkt incelemesini yapıcam.
teşekkürler
tabikide öylede o fiyata bence gayet iyi bir ses mikrofon harika ama daha iyisini imkan varsa alabilirler.710'u kullanıyorum gayet rahat ve tasarımı çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ve mikrofonu da fiyatına göre çok iyi ama bu fiyat bandında bunlar önerilmez bunlar 200TL altı bütçesi olanlar için.
yakınlarım james donkeyin 710 711 712 serilerini kullanıyorlar ben ısınamadım yoksa bende alıcaktım. Biraz da görüntüye önem veriyorum aslında sanırım gamepower kizaru alıcamtabikide öylede o fiyata bence gayet iyi bir ses mikrofon harika ama daha iyisini imkan varsa alabilirler.