Hangi kulaklığı almalıyım?

Mertozcan

80+
Reaksiyon skoru
4
300tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık önerebilir misiniz?

aklımda birkaç kulaklık modeli var ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum direkt incelemesini yapıcam.

teşekkürler

Gamepower Mei o bütçe için uygundur.

Alternatif olarak Razer Electra V2 modeline de bakabilirsin, test ettiğimde çok güzel bir ses kalitesi olduğunu görmüştüm.

James Donkey 711 modelini kullanıyorum gayet iyi

James Donkey 711 modelini kullanıyorum gayet iyi
710'u kullanıyorum gayet rahat ve tasarımı çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ve mikrofonu da fiyatına göre çok iyi ama bu fiyat bandında bunlar önerilmez bunlar 200TL altı bütçesi olanlar için.

300tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık önerebilir misiniz?

aklımda birkaç kulaklık modeli var ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum direkt incelemesini yapıcam.

teşekkürler
eğer kalite marka isterseniz kesinlikle corsair hs50 bakın derim :D

169a 712 al paran cebinde kalsın

710'u kullanıyorum gayet rahat ve tasarımı çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ve mikrofonu da fiyatına göre çok iyi ama bu fiyat bandında bunlar önerilmez bunlar 200TL altı bütçesi olanlar için.
tabikide öylede o fiyata bence gayet iyi bir ses mikrofon harika ama daha iyisini imkan varsa alabilirler.

tabikide öylede o fiyata bence gayet iyi bir ses mikrofon harika ama daha iyisini imkan varsa alabilirler.
yakınlarım james donkeyin 710 711 712 serilerini kullanıyorlar ben ısınamadım yoksa bende alıcaktım. Biraz da görüntüye önem veriyorum aslında sanırım gamepower kizaru alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,765
Üyeler
188,474
Son üye
Arda Akçil
Geri