Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
7000
Arkadaşlar selam, kulaklıklar hakkında bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. 3k-7K arası uzun süre kullanmalık oyun için kulaklık arıyorum.
Arada kaldığım kulaklıklar;

-HyperX Cloud Alpha S
-Razer BlackShark V2

-Razer BlackShark V2 PRO
-Razer BlackShark V2 PRO(2023)

İlk ikisini seçmemin nedeni ses kartlarının olması ve kablolu olduğundan daha uzun yıllar kullanım ömrü olacağını düşündüğüm için.
Son ikisi hakkında sizlere sormak istediğim şey ise; bu kablolu ve kablosuz seçenekler arasında FPS oyunlarında ses kasma anlamında ne kadar fark ettirir? Kablosuz kulaklıkların bataryaları birkaç yıl sonra değiştirilebiliyor mu(BlackShark V2 PRO 2023)?

Arkadaşlar selam, kulaklıklar hakkında bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. 3k-7K arası uzun süre kullanmalık oyun için kulaklık arıyorum.
Arada kaldığım kulaklıklar;

-HyperX Cloud Alpha S
-Razer BlackShark V2

-Razer BlackShark V2 PRO
-Razer BlackShark V2 PRO(2023)

İlk ikisini seçmemin nedeni ses kartlarının olması ve kablolu olduğundan daha uzun yıllar kullanım ömrü olacağını düşündüğüm için.
Son ikisi hakkında sizlere sormak istediğim şey ise; bu kablolu ve kablosuz seçenekler arasında FPS oyunlarında ses kasma anlamında ne kadar fark ettirir? Kablosuz kulaklıkların bataryaları birkaç yıl sonra değiştirilebiliyor mu(BlackShark V2 PRO 2023)?
dostum uzun ömürlü oyuncu bir kulaklık istiyorsan -HyperX Cloud Alpha S cuk diye oturur, razer da bu aralar sorun yaşayanlar var ürünlerde -HyperX üzmez ama, yedek pedlerini de ekstradan alırsın götürür seni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,570
Üyeler
184,330
Son üye
emresoydann
Geri