Neler Yeni

Yardım Hangi kulaklık daha iyi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
İki kulaklık var hangisi daha biri 7.1 birinde 7.1 yok hangisini almalıyım
--------------------------------------
ikisinide alma knk zaten ikisi aynıda bu kulaklık 1000tl etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
ikisinide alma knk zaten ikisi aynıda bu kulaklık 1000tl etmez
Bu kulaklık 1000 tl etmezmi .d seni ekran kartı konularındada gördüm nvidia ya toz kondurmuyorsum amd ye laf atıp duruyorsun bu kulaklığın incelemesini abdullah abi yapmıştı içinden kendine özel yazılımı çıkıyor ve usb li versiyonunda kendi ses kartı var sen anlamadığın işlere karışma bu kulaklık 1000 tl etmez diyor git rapmage flb kullan sen milletin alacağı ürüne çamur atma bu kulaklığın 5 farklı kanaldan incelemesini izledim razer in kendi yazılımı ile ses kasma perforöansı ve ses kalitesi harika bizzat arkadaşıma aldırdım onda da var bende deneyimledim parasının tamamen hakkını veriyor kullanmadığın ürünleri eleştirmeyi bırak

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bu kulaklık 1000 TL etmezmi .d seni ekran kartı konularındada gördüm nvidia ya toz kondurmuyorsum amd ye laf atıp duruyorsun bu kulaklığın incelemesini abdullah abi yapmıştı içinden kendine özel yazılımı çıkıyor ve usb li versiyonunda kendi ses kartı var sen anlamadığın işlere karışma bu kulaklık 1000 TL etmez diyor git rapmage flb kullan sen milletin alacağı ürüne çamur atma bu kulaklığın 5 farklı kanaldan incelemesini izledim razer in kendi yazılımı ile ses kasma perforöansı ve ses kalitesi harika bizzat arkadaşıma aldırdım onda da var bende deneyimledim parasının tamamen hakkını veriyor kullanmadığın ürünleri eleştirmeyi bırak
kullanmadığım kulaklık? 😀
IMG20220829094321.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklık 1000 TL etmezmi .d seni ekran kartı konularındada gördüm nvidia ya toz kondurmuyorsum amd ye laf atıp duruyorsun bu kulaklığın incelemesini abdullah abi yapmıştı içinden kendine özel yazılımı çıkıyor ve usb li versiyonunda kendi ses kartı var sen anlamadığın işlere karışma bu kulaklık 1000 TL etmez diyor git rapmage flb kullan sen milletin alacağı ürüne çamur atma bu kulaklığın 5 farklı kanaldan incelemesini izledim razer in kendi yazılımı ile ses kasma perforöansı ve ses kalitesi harika bizzat arkadaşıma aldırdım onda da var bende deneyimledim parasının tamamen hakkını veriyor kullanmadığın ürünleri eleştirmeyi bırak
ses kartlı modeli var bende alt modelide deneyimledim senden bu kulaklık hakkında senden daha bilgili olduğumu düşünüyorum.
ses kartlı model 1500tl bile eder alt modele 1000tl vermek hiç mantıklı değil.
ayrıca yazılım yok alt modelde yoksa benmi yanlış biliyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
kullanmadığım kulaklık? 😀Alıntıyı görüntüle

ses kartlı modeli var bende alt modelide deneyimledim senden bu kulaklık hakkında senden daha bilgili olduğumu düşünüyorum.
Yazılım Kutunun İçinden Kartla Çıkıyor Üstüne Bir Key Var Yazılımı İndirip o Key İle Aktif Ediyorsun

kullanmadığım kulaklık? 😀Alıntıyı görüntüle

Tabi key için o kartın üstündeki alanı kazıman gerekiyof

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Yazılım Kutunun İçinden Kartla Çıkıyor Üstüne Bir Key Var Yazılımı İndirip o Key İle Aktif Ediyorsun

Tabi key için o kartın üstündeki alanı kazıman gerekiyof
anladım v2 kullanıyorum kart çıkmadı bundan takar takmaz tanıdı synapse.
alt modeli 1000tl etmez bence onuda söyleyim 250 daha koyar ses kartlı modeli alırım hemde pedleri sünger

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
anladım v2 kullanıyorum kart çıkmadı bundan takar takmaz tanıdı synapse.
alt modeli 1000tl etmez bence onuda söyleyim 250 daha koyar ses kartlı modeli alırım hemde pedleri sünger
Ben şaun ses kartlı modeli akakçe den 899 tl ye buldum fiyatı artmazsa eylül başında maaş yatar yatmaz sipariş vericem

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ben şaun ses kartlı modeli akakçe den 899 TL ye buldum fiyatı artmazsa eylül başında maaş yatar yatmaz sipariş vericem
900tl bedava bu kulaklık için ben kaç ay önce 1050tl'ye aldım o zaman g pro x 1300 liraydı sen düşün

Top Bottom