Neler Yeni

hangi kulaklık tercih edilmeli

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,955
İsim
Enver Eryalçın
siz cloud 2 kullanıyorsunuz galiba neden razer önerdiniz hocam yoksa kulaklık ile sıkıntımı yaşadınız
1. Ekolayzer ayarı seçeneğin yok. 2. Eski kulaklık 3. Yazılım desteği yok. 4. Bunun kulak padleri cloud 2 den rahat.

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
Bende de arctis 3 var sesi kendi kendine azalmaya başladı
kulaklığın sesi zaten az kanka banada alırken söylemişlerdi lol oynuyorum zaten arada valorant cs falan oynuyorum fps oyunlarında ses kasmada sorun yaşamadım kulaklığın kendi yazılımı yok zaten windows sonic açarak kullanın diyorlar ama dediğim gibi garip hatala ile karşılaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Ekolayzer ayarı seçeneğin yok. 2. Eski kulaklık 3. Yazılım desteği yok. 4. Bunun kulak padleri cloud 2 den rahat.
bunları dikkate alacağım sağolun

Flamesa

80+ Silver
https://www.itopya.com/kingston-hyperx-cloud-ii-71-kirmizi-gaming-kulaklik/
https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-usb-enhancer-gaming-kulaklik/
bütçe artada bilir başka kulaklıkta önerebilirsiniz malesef işim var ve konuya bakamayacağım nedenleri ile önerirseniz sevinirim iyi forumlar
Ben logitech g pro x alacağım
50mm sürücü
mikrofon kalitesi çok iyi.
yazilimsal olarak cok detaylı.(Mikrofon ekolayzir bile var).
Hem kumaş hem deri kulak pedleri var.
Usb kablosunun üstünde kendi ses kartı var
Tasarımı şık tercih meselesi tabi ama sacma sapan rgb aydınlatma yok biryerinde

Internette inceleme videolarına bakabilirsin

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,955
İsim
Enver Eryalçın
kulaklığın sesi zaten az kanka banada alırken söylemişlerdi lol oynuyorum zaten arada valorant cs falan oynuyorum fps oyunlarında ses kasmada sorun yaşamadım kulaklığın kendi yazılımı yok zaten windows sonic açarak kullanın diyorlar ama dediğim gibi garip hatala ile karşılaştım

Cloud 2 de çok nadi arada statik elektrikten çarpma sıkıntısı yani bu sadece bende de olabilir. Birde USB elektrik yükü birikirse oyun içerisinde cızırtı yapıyor USB PC den çıkarıp bi 10 sn bekleyip tekrar takmak gerektirebiliyor.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel

Kanka bende satmayı düşünüyorum fiyatı 1000 tl olmuş 400 e versem 200 tl koyar daha iyisini alırım diye düşünüyorum.

600 700 TL'ye önerdiğiniz kulaklıklar var mı?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,955
İsim
Enver Eryalçın
Kanka bende satmayı düşünüyorum fiyatı 1000 TL olmuş 400 e versem 200 TL koyar daha iyisini alırım diye düşünüyorum.

600 700 TL'ye önerdiğiniz kulaklıklar var mı?
Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround indirime çok fazla giriyor 700 bandında yakaladığın anda kap.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,955
İsim
Enver Eryalçın
Top Bottom