Bana kalırsa Lenovo.
kullanım alanı ne olacak
Valo yazılım günlük kullanımŞu daha iyi.ACER Nitro AN515-57 Intel I5 -11400H islemci 8GB DDR4 RAM 512GB SSD GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran karti 15.6'' 144Hz Full HD Ekran Windows 11 Home İşletim Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ACER Nitro AN515-57 Intel I5 -11400H islemci 8GB DDR4 RAM 512GB SSD GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran karti 15.6'' 144Hz Full HD Ekran Windows 11 Home İşletim Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Benim attığım Acer diğerlerinden daha iyi. 144Hz ekran, i5 11400H işlemci ve win 11 işletim sistemi kurulu geliyor. Tek eksisi 8GB Ram olması. +8 GB Ram takarsanız işinizi rahatlıkla görür. Takmasanızda başlangıç olarak gene işinizi rahatlıkla görür.Valo yazılım günlük kullanım
Alınmaz diğeri daha iyi diğerinee 3050 ekran kartı var her türlü o ama unutma lenovonun adaptör sorunuda var
Acerim mi önerinizAlınmaz diğeri daha iyi diğerinee 3050 ekran kartı var her türlü o ama unutma lenovonun adaptör sorunuda var
acere youtubedan baktım ben 80 85 dereceleri görüyorlar oyun oynarken kronik sorunuda yok diye biliyorumAcerim mi öneriniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun kronik sorunları varmi ısınma donma fln ekran
Acer hayatta alma abimde var bilgisayarı soba niyetine kullanabilirsinAcerim mi öneriniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun kronik sorunları varmi ısınma donma fln ekran