Neler Yeni

hangi laptop daha iyi

Burrows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kaan

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

bence matebook daha iyi çünkü ben lenovo olanın sarjının 6 saat ve üstü güdeceğini sanmam max 3saat gider bide telefonun huawei ise kesinlikle matebook al

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
daha ucuza harici ekran kartlı laptop alırsın boşver bunları

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
telefonum huawei teşekkürler
ozaman matebook al telefonun ekranını bilgisayara yansıtabilirsin yada dosya aktarman çok daha kolay olur kesinlikle matebook al ozaman zaten ikiside dahili ekran kartlı hem matebook ips panel
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha ucuza harici ekran kartlı laptop alırsın boşver bunları
aga neden herşeye muhalefet olma huyunuz var adam o ikisinden birini almak istiyor belki ve siz onu alma bunu al buna değmez tarzı şeyler diyorsunuz adamın telefonu huawei imiş zaten en azından cihazlar birlikte çok daha verimli çalışır

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

telefonun huawei ise mükemmel bişi çıkıyo ortaya ama ben onun dışında karar veremedim
sanırım matebook daha iyi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Burrows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kaan
aga bence takma bunları ekos

matebook kesinlikle daha iyi diğeri tn panel ve huawei bi telefon ile hiçbir uyumu yok ayrıca sarjı max 3 saat gider matebook daha iyi oyüzden
teşekkür ederim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben bunu öneririm kesinlikle
apu işlemcili laptop bu fiyata almayın aynı özellikteki laptop başka markada 3.5k

ozaman matebook al telefonun ekranını bilgisayara yansıtabilirsin yada dosya aktarman çok daha kolay olur kesinlikle matebook al ozaman zaten ikiside dahili ekran kartlı hem matebook ips panel

aga neden herşeye muhalefet olma huyunuz var adam o ikisinden birini almak istiyor belki ve siz onu alma bunu al buna değmez tarzı şeyler diyorsunuz adamın telefonu huawei imiş zaten en azından cihazlar birlikte çok daha verimli çalışır
verim derken :D
windows işletim sistemi var sonuçta üstüne bir de apu

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ben bunu öneririm kesinlikle
apu işlemcili laptop bu fiyata almayın aynı özellikteki laptop başka markada 3.5k

verim derken :D
windows işletim sistemi var sonuçta üstüne bir de apu
aha geldiler yine herşeye muhalefet olan tipler bak şimdi atıyorum telefondan bilgisayara dosya atıcaksın telefonu matebbok un üstünde bi yer var oraya koyuyosun ve cok daha kolay bi şekilde yapabiliyosun o işlemi ayrıca verimde 5 bin tl lik bi verim olur gidipte 20k lık macbook verimi beklemeyin

Top Bottom