ben soldakini kullanıyorum memnunum ama kablosu çabuk yıpranıyor soketleri çabuk gevşiyor ve temassızlık olmaya başlıyor, daha önceki kullandıklarımdada bu olmuştu sanırsam leptop soğutucularında bu usb soketi kronik olarak gevşiyor yada kabloları çok dandik.sonuç olarak soldakini öneririm sağraki 6 fan usb gücüyle pek işe yarayacağını sanmıyorum soldakininin fanları büyük en azından.Max 250tl bütçem var başka öneriniz varsa yazin
en soldakindenmi bahsediyorsunuz frisbyben soldakini kullanıyorum memnunum ama kablosu çabuk yıpranıyor soketleri çabuk gevşiyor ve temassızlık olmaya başlıyor, daha önceki kullandıklarımdada bu olmuştu sanırsam leptop soğutucularında bu usb soketi kronik olarak gevşiyor yada kabloları çok dandik.sonuç olarak soldakini öneririm sağraki 6 fan usb gücüyle pek işe yarayacağını sanmıyorum soldakininin fanları büyük en azından.
en soldakindenmi bahsediyorsunuz frisby
bide son olarak ben laptopun alt kapağını açıp kullanıcam yani fan direk işlemciin ve ekran kartının bloğuna üflicek sıkıntı olurmuben soldakini kullanıyorum memnunum ama kablosu çabuk yıpranıyor soketleri çabuk gevşiyor ve temassızlık olmaya başlıyor, daha önceki kullandıklarımdada bu olmuştu sanırsam leptop soğutucularında bu usb soketi kronik olarak gevşiyor yada kabloları çok dandik.sonuç olarak soldakini öneririm sağraki 6 fan usb gücüyle pek işe yarayacağını sanmıyorum soldakininin fanları büyük en azından.