Hangi laptopu almalıyım

Reaksiyon skoru
13
Lenovo loq amd işlemcili olan alınır.

İkisi de amd reis hp deki işlemci loq dakinden daha iyi yaptığın yorum pek nicekikli değil sanki
Dostum sanırım senin için her şey işlemci gücü. O halde neden fikir istiyorsun? Victus kasaları hep problemli özellikle intel işlemcili olanlar. Hp servisi dünyanın en kötü servisi. Hp hayatım boyunca bir daha almam ama sen bu ikisi arasında kaldıysan lenovo loq.

Ben olsam bunları da almam daha üst seri alırım biraz daha üzerine koyup. Senin ihtiyacını karşılarsa loq ıyi işte.

Alev alev yanan işlemciler performans kesiyor, Termal sorunlar oluyor. Her şey işlemci ham gücü değil. Bakıyorsun u serisi bazı işlemciler iyi kasalarda H serilerindeki kötü kasalardan Daha verimli oluyor.

Dostum sanırım senin için her şey işlemci gücü. O halde neden fikir istiyorsun? Victus kasaları hep problemli özellikle intel işlemcili olanlar. Hp servisi dünyanın en kötü servisi. Hp hayatım boyunca bir daha almam ama sen bu ikisi arasında kaldıysan lenovo loq.

Ben olsam bunları da almam daha üst seri alırım biraz daha üzerine koyup. Senin ihtiyacını karşılarsa loq ıyi işte.
Dediklerin konusunda hemfikirim o yüzden çok arada kaldım loqun soğutma performansı daha iyi ekran kartına giden güç daha yüksek. Zaten bu modeller üstüne koyup da arada kaldığım modellerdi 45in üstüne çıkma şansım yok malesef.

Geri