Neler Yeni

Hangi laptopu almalıyım?

TİTAN.

80+ Platinum
kanka ne için kullanıcaksan oyun içinse ikiside değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ikisinden ise soldaki ama oparayı hakettiklerini düşünmüyorum

Ardat80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mekton
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun ve sunum için vs. Hangi laptopu önerirsiniz o zaman?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke

Ardat80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mekton
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler

şunada bakabilirsin hem oyun hem sunum vs her işine yardımcı olur fiyatıda iyi bence
Bu 16gb rame yükseltilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Çok teşekkürler

hocam biraz aşağıya bakarsan sıklıkla birlikte alınan ürünlür kısmı var orda hem laptop +8 gb ram gözüküyor onu alırsın ama rami kendin takman gerekebilir oda garantiyi vs bozmaz diye biliyorum gene amazona yazarsan sana yardımcı olabilirler. Monster laptoplarda vs ram yükseltmesi için vs kasayı açtığında normalde garanti dışına çıkmıyor. Ama bunda emin olamadım bi amazon sorabilirsin.

hocam böyle bir laptopta var kasalar hakkında bir fikrim yok. Isınır mı nasıl olur bilmiyorum ama laptop sonuçta 75-85 arası sıcaklık normal bence. gene markalar hakkında daha iyi bilgisi olan birileri görür yorum yapar belki ben bana uygun diye atıyorum sana bi araştırabilirsin.
Çok teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre
hocam biraz aşağıya bakarsan sıklıkla birlikte alınan ürünlür kısmı var orda hem laptop +8 gb ram gözüküyor onu alırsın ama rami kendin takman gerekebilir oda garantiyi vs bozmaz diye biliyorum gene amazona yazarsan sana yardımcı olabilirler. Monster laptoplarda vs ram yükseltmesi için vs kasayı açtığında normalde garanti dışına çıkmıyor. Ama bunda emin olamadım bi amazon sorabilirsin.

hocam böyle bir laptopta var kasalar hakkında bir fikrim yok. Isınır mı nasıl olur bilmiyorum ama laptop sonuçta 75-85 arası sıcaklık normal bence. gene markalar hakkında daha iyi bilgisi olan birileri görür yorum yapar belki ben bana uygun diye atıyorum sana bi araştırabilirsin.
ekran kartı wat değeri yüksek ve max-Q olmayan modelleri tercih edin max-Q gücü düşürülmüş bir kart oluyor ben de ryzen 7 6800H RTX 3050 Tİ DDR5 2X8 16 HP victus e1001nt modeli var cihaz güzel ama öyle güncel oyunları max ayarlarda oynamanızı tavsiye etmem artı mutlaka soğutucu ile desteklenmeli işlemci çünkü boost lu çalışmakta ısıyı düşürmek için kapatılabilir ama sizin tercihiniz

Top Bottom