Neler Yeni

Hangi liseyi tercih etmeliyim?

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Sonrasında nasıl kazanacak üniversiteyi ? Temel eksik çalışma alışkanlığı az .
en kötü mezuna kalır zaten nakil aldırması en son olay beceremezse olmuyorsa hiç nakil aldırır dener

Aware

80+ Silver

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Mezuna kalsa bile garantisi yok .
garantisi zaten yok futbolu yapamıyorsa soğuduysa başka seçeneği ne? okulu bırakmak mı? en azından nakil aldırırsa çok çalışırsa ilk sene olmasa bile mezunda başarabilir

Aware

80+ Silver
garantisi zaten yok futbolu yapamıyorsa soğuduysa başka seçeneği ne? okulu bırakmak mı? en azından nakil aldırırsa çok çalışırsa ilk sene olmasa bile mezunda başarabilir
Spor lisesinden beden mezunu olmak seçeneği olur yanlış bilmiyorsam . 2 senede düzgün bir yer kazanmak zor kimse kandırmasın birbirini en az 80 net yapması lazım ki işsiz kalmasın sadece tyt için ayt için bölümüne göre değişir ama genel olarak 50-60 en kötü.

MENGELE88

80+ Bronze
Arkadaşlar
Ailem ve kulüpteki hocalarım spor lisesine gitmemi istiyor yeteneğimin olduğunu söylüyorlar (sağ stoper). Ama bir yandan Anadolu lisesine de olumlu bakıyorum ama okul puanıyla girerim (84) bu ortalamayla çok da iyi denilecek Anadolu lisesi yok çok da kötü değil çok da iyi değil. Hayalim futbolcu olmak ailem ve hocalarım diyor kendini biraz daha geliştirip futbolcu olmayı başarabilirsin ama futbolcu olamazsam beden eğitimi öğretmenliği falan istemiyorum. Yani spor lisesine gidip kendimi geliştirip futbolcu olmaya çalışacağım Allah nasip ederse.
Sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.
İmam hatip

Sensei123

80+ Bronze
Arkadaşlar
Ailem ve kulüpteki hocalarım spor lisesine gitmemi istiyor yeteneğimin olduğunu söylüyorlar (sağ stoper). Ama bir yandan Anadolu lisesine de olumlu bakıyorum ama okul puanıyla girerim (84) bu ortalamayla çok da iyi denilecek Anadolu lisesi yok çok da kötü değil çok da iyi değil. Hayalim futbolcu olmak ailem ve hocalarım diyor kendini biraz daha geliştirip futbolcu olmayı başarabilirsin ama futbolcu olamazsam beden eğitimi öğretmenliği falan istemiyorum. Yani spor lisesine gidip kendimi geliştirip futbolcu olmaya çalışacağım Allah nasip ederse.
Spor lisesine git

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Spor lisesinden beden mezunu olmak seçeneği olur yanlış bilmiyorsam . 2 senede düzgün bir yer kazanmak zor kimse kandırmasın birbirini en az 80 net yapması lazım ki işsiz kalmasın sadece tyt için ayt için bölümüne göre değişir ama genel olarak 50-60 en kötü.
beden öğretmeni olmayı istemiyorum demiş ondan dedim zaten ancak çok çalışırsa neden olmasın nakili illa son sene aldıracak diye bir şey yok 10 da aldırsa 2 yıl içinde rahat tekrarını eder

şahin doğan

80+ Platinum
futbolcu olmak spor lisesine gidilerek olmuyor en geç 6 yaşında bir kulübe başlamış olman lazım 8. sınıfsın eğer bir kulübe gitmiyorsan futbolcu olmayı unut

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Hayalinin peşinden koş en azından ilerde içinde denemedim diye ukte kalmaz pişmanlık duymazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emirhan akbulut
Arkadaşlar
futbolcu olmak tabii ki çok iyi bi meslek ama parlamak veya futbolcu olmak çok basit değil tavsiyem anadolu lisesi okuyup işini garantiye almandır tabii ki tercih sizin

Top Bottom