semih.sn.55
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Bende öyle düşünüyorum fakat 500'lük ssd'nin fiyatının üstüne birde 2 k ekliyor , diğerlerinden dram'li yok sanırım doğrumuyum?KINGSTON KC3000 kesinlikle
500 lük konusunu anlamadım hocam tekrar açıklayabilir misin , diğerlerinde dram var mı bakmadım geçen hafta ssd alırken samsung 990 pro ve kc3000 arasında kaldım , samsung aldım ama kc3000 de başa baş rekabet ediyordu neredeyseBende öyle düşünüyorum fakat 500'lük ssd'nin fiyatının üstüne birde 2 k ekliyor , diğerlerinden dram'li yok sanırım doğrumuyum?
hazır sistemde şuanda 500gb'lik m2 ssd ekli. Seçeceğim ssd'nin altında yazan miktar 500'lüğün fiyatından ne kadar daha fazla olduğunu gösteriyor. Yani kc3000 için 500'lüğün fiyatının üzerine +2114 daha koymama gerekiyor. Daha uyguna iyi bir tane yoksa tabi kc3000 alıcaz mecbur.500 lük konusunu anlamadım hocam tekrar açıklayabilir misin , diğerlerinde dram var mı bakmadım geçen hafta ssd alırken samsung 990 pro ve kc3000 arasında kaldım , samsung aldım ama kc3000 de başa baş rekabet ediyordu neredeyse
Render/iş için vesaire kullanılmayacaksa NV3 en f/p seçenek gibi duruyor.Hazır sistemde değişiklik yapacağım. Bütçeyi ne kadar artırdığını görüyorsunuz. En düşük maliyetli olup iyi olan 1 tb'lik ssd önerisi lazım.
Alıntıyı görüntüle