Neler Yeni

Yardım Hangi macbook'u tercih etmeliyim

Existentia

80+ Silver
apple ıcın oyle degıl hocam, wındows ıcın haklısınız
Hocam yazılımcıyım 8 gb m2 air kullanıyordum bu ay sattım kimse 8 GB ramli macbook almamalı 10 15 tab tarayıcı açıkken 2.bir program açıyorum cihaz bana ram lazım diye bağırıyor dümdüz 2 siteye girip video izlerken yetebilir ama onu yapıcak çok daha ucuz cihazlar var

Existentia

80+ Silver
ne kullandığına göre değişir. çok ağır işe girmeyecekse 8 iş görür.
Yanına ipad alayım mı diye sordugu için bütçesi olduğunu varsayıyorum öyle bir durumda tam anlamıyla iş görücek bir macbook alması uzun vadede çok daha yararına olur

yenigeldim

80+ Silver
Yanına ipad alayım mı diye sordugu için bütçesi olduğunu varsayıyorum öyle bir durumda tam anlamıyla iş görücek bir macbook alması uzun vadede çok daha yararına olur
iPad boş zaten. Aldık bir gazla kalem falan boşa yatıyor. 4 yıldır 8 gb m1 teklemedi.Bütçe + yapacağı iş önemli. Okul için zaten çok ağır iş yapılmıyor. İş için desen şirket pc veriyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Kendime ait oyuncu bilgisayarım zaten hali hazırda var, bu yüzden oyun oynamak için değil de üniversiteye yeni geçtiğim için yanımda taşıması kolay ve pratik, anlık işlerimi halletmek için daha rahat olacağını düşündüğüm macbook air almak istiyorum. M2 fiyatları ortalama 40bin. M2 almak yerine öğrenci indirimli M1 alıp yanına da bir güncel bir ipad almak mantıklı mıdır? M2nin yokluğu hissedilir mi? 4 Yıllık bir macbook air hala iş görür mü?
knk hali hazırda bilgisayarın varsa ve sadece üniversite odaklı bi cihaz arıyosan kesinlikle ipad air veya düz ipad + kalem çok işine yarıcaktır, macbookla kombinlersen hiç bi faydası olmaz hatta macbooku kullanmazsın bile öyle diyim sana, m1 li macbook hala çok iyi bi cihaz hala alınır ama fiyatını hakeder mi soru işareti, ikinci el bakılabilir o durumda ancak dediğim gibi direkt ipad + kalem direk bütün üniversite hayatına yetecek bi ikili
Mesaj otomatik birleştirildi:

monster laptopcular ya da Lenovo thinkpadciler gelmeden de söyleyeyim.

Var mi windows laptop kullanip da "bana sari iki is günü yetiyor hiç sarj etmeye ihtiyac duymuyorum" diyebilen. Ya da hadi iki gün olmasın 1 gün yetiyor diyen var mı ben onu da merak ediyorum :D zira çoğu laptopun 100-0 süresi 5-6 saat sürüyor
çok demişin max 3-4 saat, arm tabanlı windows cihazlar bunu yıktı ama onlarda macten pahalı :DD

Kiraxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Safi
Kendime ait oyuncu bilgisayarım zaten hali hazırda var, bu yüzden oyun oynamak için değil de üniversiteye yeni geçtiğim için yanımda taşıması kolay ve pratik, anlık işlerimi halletmek için daha rahat olacağını düşündüğüm macbook air almak istiyorum. M2 fiyatları ortalama 40bin. M2 almak yerine öğrenci indirimli M1 alıp yanına da bir güncel bir ipad almak mantıklı mıdır? M2nin yokluğu hissedilir mi? 4 Yıllık bir macbook air hala iş görür mü?
O zaman sorumu şöyle güncelleyeyim macbook mu yoksa ipad mi daha yararlı olur sizce sebepleriyle birlikte cevaplarsanız sevinirim

Top Bottom