MWE White 600 var, çok az aşıyor bütçeni, olur mu?belirli bir bütçem yok ama 500 ü asmassa iyi olur
kasayi ayri alacagim ama guzel kasali varsa yine degerlendirebilirimBütçen nedir? Kasa dahil mi?
sence bu bütçe de rgb li psu aramak abartimi olur ben abarti olur diye düşündüm ama bilemedimMWE White 600 var, çok az aşıyor bütçeni, olur mu?
COOLER MASTER MWE WHITE 600W 80+ 120 mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE WHITE 600W 80+ 120 mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-6001-ACABW-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
RGB'li olup düzgün güç veren bir PSU yok bu bütçede.sence bu bütçe de RGB li PSU aramak abartimi olur ben abarti olur diye düşündüm ama bilemedim
teşekkürler tavsiye icin bencede en mantiklisi fp de görünüşe aşırı onem vermemekRGB'li olup düzgün güç veren bir PSU yok bu bütçede.
Aerocool Cylon var, 12 V'dan az güç veriyor.
Thermaltake Smart RGB var o da aynı şekil.
Bu bütçede RGB PSU almak akıl kârı değil dostum.
bakıyorum teşekkürler tavsiye icinZalman I3 - Ore Saturn - One Frost kasalarını öneririm. MWE 600W işinizi görür.
Bak ben de RGB manyağıyım ama SSD'de PSU'da RGB olmasını mantıklı bulmuyorum.teşekkürler tavsiye icin bencede en mantiklisi fp de görünüşe aşırı onem vermemek
Bence r3 3100 yerıne R5 2600 tavsiye edebilirim. Psu 550w 80 sertifikalı bir psu al 600w 80 de olabilirPeki sizce r3 3100 ,1660ti veya S, 2x8 3.2K mhz ram ,asus prime B450M-K 4400MHz(O.C) PC iyi mi? f/p için # ve guzel fiyati uygun olursa RGB li olmassa RGB şart değil bir PSU onerirmisiniz ? ileriye dönük olursa iyi olur
bütçe sinirli maalesef r5 2600 ile arasindaki fiyat farkı yüksekBence r3 3100 yerıne R5 2600 tavsiye edebilirim. PSU 550w 80 sertifikalı bir PSU al 600w 80 de olabilir
Zalman I3 de power suplay yok diye gözüküyor yanlismi baktim bilmiyorum- Ore Saturn 900 tl civari yaziyor kasayla beraber 700 tl üstü çıkamıyorum teşekkürler tavsiye için goruntusude hosuma gitmedi - One Frost bu kasadada psu yok teşekkürler tavsiyelerin içinZalman I3 - Ore Saturn - One Frost kasalarını öneririm. MWE 600W işinizi görür.