Neler Yeni

Öneri Hangi Marka Rtx 4060 alınmalı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Dostlarım aşağıdaki ekran kartlarından hangisi tercih edilmeli gigabyte 3 fanlı olması hoşuma gitti ama sessiz çalışması da önemli
Msı bi tık daha pahalı ama gerçekten iyiyse bütçeyi arttırırım

Gigabyte 11.800 TL
Asus Dual 13.000 TL
Msı Gaming X 14.500 TL
1707900407919.jpeg
1707900449441.jpeg

1707900519166.jpeg

Son düzenleme:

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Asustan şaşma

GTX 1050 Tİ

80+ Bronze

kırmızışarapp

80+ Silver
Gigabyte'da benim gönlümü çelmişti. Ben çok fark olacağını sanmıyorum. Hepsi kaliteli soğutmaya sahip bence.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte'da benim gönlümü çelmişti. Ben çok fark olacağını sanmıyorum. Hepsi kaliteli soğutmaya sahip bence.
evet hocam fakat bir de sorunsuz olması önemli benim için ve sessiz çalışması fanların
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilinmeyen marka ve kronik sorunlu olmadığı sürece en ucuzunu alırdım ben olsam.
hocam şu kartın tasarımını beğenemedim bir türlü alacaktım ama belki bi anda fikrim değişir bilmiyorum

Asustan şaşma
merakımdan soruyorum neden peki ?

kırmızışarapp

80+ Silver
Fiyatlar ne bu arada paylaşır mısın? Arkadaşın dediği gibi asus iyidir ama diğerlerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Gözüne hangisi hitap ediyorsa ve fiyat olarakta iyiyse onu seç.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar ne bu arada paylaşır mısın? Arkadaşın dediği gibi asus iyidir ama diğerlerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Gözüne hangisi hitap ediyorsa ve fiyat olarakta iyiyse onu seç.
hocam asus dual 14 bin lira hepsinin fiyatlarını ekleyeyim hemen

kırmızışarapp

80+ Silver
Fiyatlara baktımda gigabyte iyi gibi. Hem görsel olarakta güzel. Yine de bir test videolarına bakmak lazım.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Ucuz olan. Ama bütçe sorunu yoksa Colorful iGame alırdım.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Fiyatlara baktımda gigabyte iyi gibi. Hem görsel olarakta güzel. Yine de bir test videolarına bakmak lazım.
evet hocam işte güzel diye alırım sonra sorun çıkarır diye korkuyorum ilk defa sistem topluyorum ve ekran kartını taksitle alıcam asus dual görüntüsü güzel ve asus yani ama gigabyte da güzel testlerde hangisi daha serin çalışıyor ona bakayım

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
evet hocam fakat bir de sorunsuz olması önemli benim için ve sessiz çalışması fanların

hocam şu kartın tasarımını beğenemedim bir türlü alacaktım ama belki bi anda fikrim değişir bilmiyorum

merakımdan soruyorum neden peki ?
Malzeme kaliteleri daha iyi kanka Asus gt610u 13 sene kullandım hala daha çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
RTX 3060 Derece listesi. Bu listede çalıştığı ısı, FPS, DRAM hızları, çektiği vat a kadar bütün performansa bağlı şeyleri kapıştırıyor. MSİ, Asus, Gigabyte dışında markalara ön yargılı yaklaşmayın çoğu bildiğimiz markaları performans anlamında geçiyor. Bu listedeki yakın olacağını düşünüyorum 4060 serisininde. Her model karta farklılıklar olacaktır tabi ki de. Bu kanaldaki kapıştırmaları izlerseniz. Özellikle modeline göre Palit, Evga, Colorful, Zotac, Inno3D gibi markalara ön yargınız kalkacaktır.

Son düzenleme:

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
RTX 3060 Derece listesi. Bu listede çalıştığı ısı, FPS, DRAM hızları, çektiği vat a kadar bütün performansa bağlı şeyleri kapıştırıyor. MSİ, Asus, Gigabyte, dışında markalara ön yargılı yaklaşmayın çoğu bildiğimiz markaları performans anlamında geçiyor. Bu listedeki yakın olacağını düşünüyorum 4060 serisinde. Tabi ki de farklılıklar olacaktır.
hocam bunun 4060 olani için var mıdır acaba atıyorum gigabyte 3060 modelini güzel yapmıştır ama belki de 4060 modelini iyi tasarlayamamıştır fanları seslidir gibi gibi

Top Bottom