Hangi Masa Almalıyım ?

Reaksiyon skoru
109

Bütçem pek yok beyaz yada normal masa arıyorum üstüne kasayı koyucam ve monitörü hangisi daha iyi bilemedim daha iyisi varsa yardımcı olurmusunuz.

Kzy daha güzel gözüküyor

Ben olsam KZY Fonksiyonel Gelincik masasını alırdım. Çok daha şık ve işlevsel, fiyatı da uygun.

Küçük Gösteriyor boyu ama
Ürün özelliklerine 130x50x72 boyutlarında yazmışlar. Tam olarak anlayamadım, satıcıya tam ölçüleri bir sormak lazım.
Bu arada o sağ tarafta bulunan dekor rafları da fiyata dahil mi? Dahil ise onların ölçüleri neden yazılmamış?

Ürün özelliklerine 130x50x72 boyutlarında yazmışlar. Tam olarak anlayamadım, satıcıya tam ölçüleri bir sormak lazım.
Bu arada o sağ tarafta bulunan dekor rafları da fiyata dahil mi? Dahil ise onların ölçüleri neden yazılmamış?
Resimde büyük gösterilmiş o yan taraf fln çok küçuk.

Bütçem pek yok beyaz yada normal masa arıyorum üstüne kasayı koyucam ve monitörü hangisi daha iyi bilemedim daha iyisi varsa yardımcı olurmusunuz.
Ben olsam KZY alırım.

Dahil olması gerekiyor Ben ona bi bakarım saol

Y&E ALBERE bence hem boyuda iyi​

bunlarda güzel boyutları da güzelse al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,560
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man