Neler Yeni

Hangi Mekanik Klavye Switch Üreticisi Daha İyidir?

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
mekanik klavye switch üretici markaları arasında en iyisi hangisi ve blue switchte en iyisi ve önerebileceğiniz hangisi outemu iyi diye arastirdım onerir misiniz outemu switchi olan klavyeleri

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben Logitech in kendi özel üretimi olan romer g tactile switchleri çok seviyorum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
mekanik klavye switch üretici markaları arasında en iyisi hangisi ve blue switchte en iyisi ve önerebileceğiniz hangisi outemu iyi diye arastirdım onerir misiniz outemu switchi olan klavyeleri
Logitech ve Razer kendi switchlerini yapıyor baya kaliteliler outemu son zamanlarda sıkıntı çıkarmaya başladı önermem.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Gamebooster G918 önerir misin 420tl​

Mesaj otomatik birleştirildi:

logi ve razer cok pahalı
Outemu switchler son zamanlarda Gp ve Aoc Gk500'de çok sıkıntı çıkardı önermiyorum outemu switchli bir klavyeyi mümkünse yarın konu açın size daha iyi bir öneride bulunsunlar.

mythrowib

80+ Silver
Genel olarak bakıldığı zaman cherry mx en iyisi ama marka marka bakarsak logi razer fln orayı bilemem

Son düzenleme:

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Bu pazardaki en iyi "switch"leri "Cherry, ASUS, Logitech, Khaili" üretiyor.

Top Bottom