Neler Yeni

Hangi mining programını kullanmalıyım ve nasıl kazıma başlarım ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Soru başlıkta, uzun süreden sonra kazım programı değiştiriyorum bu program hakkında bir bilgim yok, komisyonundan havuzuna kadar gerekli
her şeyi açıklarsanız sevinirim.
kart 3060
@Jaess

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şahsen Gminer ile ilgili pek bir bilgim yok daha önce hiç kullanmadım. Şuan hem AMD hem de NVIDIA kartları ile beraber kazım yaptığım için LolMiner'ı kullanıyorum. Sadece Nvidia için ise T-rexi de kullandım memnun kaldım. Bir ara Phoenix ile kazım yapıyordum fakat o bende sorun yarattı o yüzden değiştim. Bildiğim kadarıyla bu saydığım madencilik programları hemen hemen aynı. Aralarında ahım şahım farklar yok.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen Gminer ile ilgili pek bir bilgim yok daha önce hiç kullanmadım. Şuan hem AMD hem de NVIDIA kartları ile beraber kazım yaptığım için LolMiner'ı kullanıyorum. Sadece Nvidia için ise T-rexi de kullandım memnun kaldım. Bir ara Phoenix ile kazım yapıyordum fakat o bende sorun yarattı o yüzden değiştim. Bildiğim kadarıyla bu saydığım madencilik programları hemen hemen aynı. Aralarında ahım şahım farklar yok.
3060 ile kazacağım, hangi programı öneriyorsanız o programı nasıl kullanacağım hakkında biraz bahsedebilir misiniz ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
3060 ile kazacağım, hangi programı öneriyorsanız o programı nasıl kullanacağım hakkında biraz bahsedebilir misiniz ?
Kart LHR'siz ise herhangi bir program ile kazabilirsin. Ayarlamaları ise çok basit bat dosyasına veya confige sağ tıklayıp düzenle diyorsun. Cüzdan adresini ve gerekirse kullanacağın poolun portunu ve serverını giriyorsun. Olay bitiyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Kart LHR'siz ise herhangi bir program ile kazabilirsin. Ayarlamaları ise çok basit bat dosyasına veya confige sağ tıklayıp düzenle diyorsun. Cüzdan adresini ve gerekirse kullanacağın poolun portunu ve serverını giriyorsun. Olay bitiyor.
T-rex'in komisyonu yüzde kaç ve hangi durumlarda alınıyor ?

charybdis

80+
Soru başlıkta, uzun süreden sonra kazım programı değiştiriyorum bu program hakkında bir bilgim yok, komisyonundan havuzuna kadar gerekli
her şeyi açıklarsanız sevinirim.
kart 3060
@Jaess
NiceHash den neden vazgeçtin sebebi nedir

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hocam bildiğim kadarıyla PhoneixMiner %0.6 gibi bir oranda dev fee alıyor. NVIDIA varsa T-Rex bende daha çok MH/s değeri veriyor fakat %1 Dev Fee alıyor.
Pool olarak da Binance Pool kullan. 24 saatte hesabına para yükleniyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bildiğim kadarıyla PhoneixMiner %0.6 gibi bir oranda dev fee alıyor. NVIDIA varsa T-Rex bende daha çok MH/s değeri veriyor fakat %1 Dev Fee alıyor.
Pool olarak da Binance Pool kullan. 24 saatte hesabına para yükleniyor.
bu dev fee kaç saatte bir alınıyor ayrıca binance poolu kötülüyorlardı ancak neyden ötürü olduğunu unuttum. Sıkıntı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

NiceHash den neden vazgeçtin sebebi nedir
ilk başlarda oc ve uv bilgim olmadığından nicehash tercih ettim sunduğu özellikler ve avantajlar ile aldığı komisyonu hak ediyordu ancak
keyfi olarak daha düşük komisyon alan bir programa geçmek istedim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
bu dev fee kaç saatte bir alınıyor ayrıca binance poolu kötülüyorlardı ancak neyden ötürü olduğunu unuttum. Sıkıntı olur mu ?
Binance poolun avantajı günlük ücretsiz ödeme alabilmek. Dezavantajı ise kartın nihai performansı için 48 saat açık kalması lazım. Açıp kapatayım, elektrik gitsin gelsin falan filan da iş sıkıntıya biniyor.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Binance poolun avantajı günlük ücretsiz ödeme alabilmek. Dezavantajı ise kartın nihai performansı için 48 saat açık kalması lazım. Açıp kapatayım, elektrik gitsin gelsin falan filan da iş sıkıntıya biniyor.
Evet bu yüzden Binance önermiyorum. Ama günde 10-12 saat çalıştırmak zorunda olan arkadaşlar kullanabilir. En azından hiç yoktan iyidir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Peki pool olarak öneriniz nedir ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Top Bottom