T.P.G.
80+ Titanium
IPS ve VA arasında fark yok mu?Ips ve va panel arasında fazlza fark yok ve asusun çerçeveleri çok kalın.
IPS panel üreticileri: Tm
IPS ve VA arasında fark yok mu?Ips ve va panel arasında fazlza fark yok ve asusun çerçeveleri çok kalın.
FAZLA fark yok dedim.IPS ve VA arasında fark yok mu?
IPS panel üreticileri: Tm
Kankam baktım ve konuşuyorum . IPS panel daha kaliteli bunu sende biliyorsun. VA almanın anlamı yok yani.FAZLA fark yok dedim.
Karşılaştırmasına bak öyle konuş kardeşim.
Tn panel ve ıps panel desen tamam da ben asus yerine samsung tercih ederim kişisel tercih herkes farklı bir seçim yapabilir.
Ips tabii ki va dan daha kaliteli.Kankam baktım ve konuşuyorum . IPS panel daha kaliteli bunu sende biliyorsun. VA almanın anlamı yok yani.
AsusASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comKavisli (Curved) Monitör Fiyatları ve Modelleri | Samsung TR
Geniş görüş açılarıyla konsantrasyonunuzu koruyan Samsung Kavisli Monitör Modelleri ile gelişmiş görüntü kalitesini deneyimlemek için tıklayın.shop.samsung.com
????? Ne diyon ya ben seni anlayamıyorum .Ips tabii ki va dan daha kaliteli.
Buna itirazım yok herkesin bildiği şey ama ben yinede samsung alırdım.
Samsung da asusdan daha kaliteli
Dostum saçma sapan tepkiler vermeyi bırrak.????? Ne diyon ya ben seni anlayamıyorum .
Samsung ile ASUS genelde aynı kefeye konur. Çünkü öyle.
Tamam iyi forumlar.Dostum saçma sapan tepkiler vermeyi bırrak.
Sen git asus al gayet kaliteli bir marka ama samsung tercih ederdim sen asus tercih ederdin uzatma tartışmayı.
Eyvallah sanada.Tamam iyi forumlar.