Bunu almayi dusunuyorum birde excaibur 165 hz g sync var F/P olarak hangisi iyi
fiyat olarak 3500 tl gecmieyecek onenirmisiniz gsync olması lazımayh ah çok kötüler daha iyileri var
ama free sync hanı 2060 var g sync lazımal bunu![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
bunu alırsam g sync açabiliyorum değilmi![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
AOC'a yaklaşma, Çin markaları harici Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. nde her şey aşağı yukarı aynı.
AOC'ye neden yaklaşılmıyor?AOC'a yaklaşma, Çin markaları haricinde her şey aşağı yukarı aynı.
açarsın, adaptive sync var ikisini de kullanırsın dp kablosuylafiyat olarak 3500 TL gecmieyecek onenirmisiniz gsync olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama free sync hanı 2060 var g sync lazım
bunu alırsam g sync açabiliyorum değilmi
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html
alınır mı?
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Paneli sorunlu. Bulanık görüntü veriyor. Risk almaya değmez.AOC'ye neden yaklaşılmıyor?