Neler Yeni

Öneri Hangi monitör tercih edilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora sac
birincisi bu
ikincisi bu

tasarım anlamında da ciddi fark var benim tercihim monster gibi olacak galiba siz ne düşünüyorsunuz ayrıca bir sorun çıkarsa diye soru sorulmuş böyle cevap verilmiş
Ürünümüzde herhangi bir olumsuzluğa karşın fatura tarihi itibariyle ilk 15 gün içerisinde iade, 1 adete kadar ölü piksele karşın ilk 1 ay panel değişim hakkınız bulunmaktadır. Saygılarımızla.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Fırat divitci
Monster olan gtg demiş, asus olan mprt yani monster olana kıyasla gecikme süresi daha yüksek. Monsterin puanı da 4.7 güzel yani. Onu alabilirsin.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmetcan İvrendi
birincisi bu
ikincisi bu

tasarım anlamında da ciddi fark var benim tercihim monster gibi olacak galiba siz ne düşünüyorsunuz ayrıca bir sorun çıkarsa diye soru sorulmuş böyle cevap verilmiş
Ürünümüzde herhangi bir olumsuzluğa karşın fatura tarihi itibariyle ilk 15 gün içerisinde iade, 1 adete kadar ölü piksele karşın ilk 1 ay panel değişim hakkınız bulunmaktadır. Saygılarımızla.
Knk bu fiyata bunları Alacağına 2.EL Monitör al Daha iyi 3.500TL'ye 27" IPS 165hz. Pivot vs. Destekli monitör bulursun hatta bütçeni 4K'ya çıkarsan garantili bile bulursun

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
birincisi bu
ikincisi bu

ben şahsen asusu tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora sac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
reis sistemi sıfır aldım her şeyim sıfır olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden peki
ben de o monitörü kullanıyorum ve gaaaayet memnunum. ayrıca monster mı asus mu dersen yine kalite ve marka açısından asus diyeceğim.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
bütçe 4k benim seçtiklerim yetmez mi valorant cs lol rust gibi oyunlar oynuyorum genelde
144 de yeterli tabii ki ama ben şahsen yıllarca kullanacağınız için biraz daha bütçe arttırmanızı tavsiye ederim gerekirse taksitle biraz fazla ödeyin

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Top Bottom