ozgrby
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
hangi monitörü almalıyım bir türlü seçemedim.
ömürlük bir şey bakıyorum ancak bütçem kısıtlı genel kullanım,oyun alanında kullanacağım şu anki ekran kartım 3050 ti 4 gb 2k bir monitör için oldukça yetersiz olduğunu biliyorum ancak ilerleyen yıllarda yükselteceğim.Tüm seçenekleri eleyerek en sonda 3 seçenek bırakabildim istediğim özelliklerde gerisini sizin bilginize ve deneyeminize bırakmak istiyorum.
ürünlerin linkleri:.
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ömürlük bir şey bakıyorum ancak bütçem kısıtlı genel kullanım,oyun alanında kullanacağım şu anki ekran kartım 3050 ti 4 gb 2k bir monitör için oldukça yetersiz olduğunu biliyorum ancak ilerleyen yıllarda yükselteceğim.Tüm seçenekleri eleyerek en sonda 3 seçenek bırakabildim istediğim özelliklerde gerisini sizin bilginize ve deneyeminize bırakmak istiyorum.
ürünlerin linkleri:.

Gamepower 27" Sonic T80 Flat Fast Ips 180hz 0.5ms Qhd 2k Gaming Monitör (SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower 27" Sonic T80 Flat Fast Ips 180hz 0.5ms Qhd 2k Gaming Monitör (SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Rampage PRIME PR27R165QC 27 165Hz 1ms CSOT VA QHD 2K Freesync RGB Pivot PC Curved Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage PRIME PR27R165QC 27 165Hz 1ms CSOT VA QHD 2K Freesync RGB Pivot PC Curved Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

MONSTER Aryond A27 V2 27" 180hz Qhd 1 Ms Hdr10 300 Nit G-sync Freesync Curved Pivot Va Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MONSTER Aryond A27 V2 27" 180hz Qhd 1 Ms Hdr10 300 Nit G-sync Freesync Curved Pivot Va Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.