ayni sekilde kullaniyorum ve legion r25i kullaniyorum asiri memnunum kardesim. Dsplay to type c 4 ile g sync i de kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Panel kalitesi, full pivot vs mükkemmel. Gerek boyut kiyaslamasi, gerek isine yarayacak kabloyu ek olarak attim incele kardesim.G244f
24G4X
fiyatları aynı şuan 4500 TL. hangisinde daha iyi performans alırım cs valo tarzı fps oyunları oynuyorum laptopa bağlayıp kullanacağım
Leptop 16 inc, monitor 24,5ayni sekilde kullaniyorum ve legion r25i kullaniyorum asiri memnunum kardesim. Dsplay to type c 4 ile g sync i de kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Panel kalitesi, full pivot vs mükkemmel. Gerek boyut kiyaslamasi, gerek isine yarayacak kabloyu ek olarak attim incele kardesim.
24g4x e göre artıları nelerdir bu monitörün ? bu arada teşekkür ederim tavsiyeniz içinr25i30 öneririmLENOVO LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz (180Hz O.C.) Fiyatı
LENOVO LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz (180Hz O.C.) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
hocam nereye baksam 24g4x önermişler fiyatları da aynı sence artıları neler 24g4x e göreayni sekilde kullaniyorum ve legion r25i kullaniyorum asiri memnunum kardesim. Dsplay to type c 4 ile g sync i de kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Panel kalitesi, full pivot vs mükkemmel. Gerek boyut kiyaslamasi, gerek isine yarayacak kabloyu ek olarak attim incele kardesim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Leptop 16 inc, monitor 24,5
Hdmi ile g sync benim arastirmama gore net kullanilamaz. 2.1 olsa da. Fakat bazi yerlerde cok nadir de olsa kullanilabilecegi soyleniyor, ama benim hem arastirmam hem denememde bu olmadi. Leptop giris hdmi 2.1 + hdmi2.1 kablo ile g sync calismadi. 24g4x ile kagit uzerinde fsrk yok diyebilirim. Ama genel kullanici yorumlarina bakinca gercekten millet memnun. Bana fikrimi soracak olursan hangisini alirsan net mutlu olursun. Ama tabikide bunlarin teknolojik urunler oldugunu unutma, herkeste ayni deneyim yasatmayabiliyor. Olu pixel, ghostung vs gibi. Al birini gitsin. Sunu da unutma, direk kullanicilar sadece aldigi urunu elestirebilir, benim gibi.. Surekli farkli markalar deneyimleyebilen insanlardan fikir almaya calis bu tarz durumlarda. Ama dedigim gibi ikisinden birini al kapat konuyu yorma kendini24g4x e göre artıları nelerdir bu monitörün ? bu arada teşekkür ederim tavsiyeniz için
hocam nereye baksam 24g4x önermişler fiyatları da aynı sence artıları neler 24g4x e göre
bir de hdmi girişi ile gsync kullanamıyor muyuz
teşekkür ederim hocamHdmi ile g sync benim arastirmama gore net kullanilamaz. 2.1 olsa da. Fakat bazi yerlerde cok nadir de olsa kullanilabilecegi soyleniyor, ama benim hem arastirmam hem denememde bu olmadi. Leptop giris hdmi 2.1 + hdmi2.1 kablo ile g sync calismadi. 24g4x ile kagit uzerinde fsrk yok diyebilirim. Ama genel kullanici yorumlarina bakinca gercekten millet memnun. Bana fikrimi soracak olursan hangisini alirsan net mutlu olursun. Ama tabikide bunlarin teknolojik urunler oldugunu unutma, herkeste ayni deneyim yasatmayabiliyor. Olu pixel, ghostung vs gibi. Al birini gitsin. Sunu da unutma, direk kullanicilar sadece aldigi urunu elestirebilir, benim gibi.. Surekli farkli markalar deneyimleyebilen insanlardan fikir almaya calis bu tarz durumlarda. Ama dedigim gibi ikisinden birini al kapat konuyu yorma kendini