Neler Yeni

Hangi Monitörü almalıyım ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,673
İsim
Emre siyah
Hocam samsung g4 ile r25i-30 arasında kaldım normalde fps oyuncusu olduğum için direkt samsungu seçerdim fakat şuanda samsung g3 kullanıyorum hiç memnun değilim , g4 modelinde de ghostingden falan korkuyorum açıkçası
samsungun oddysey serisinin tamamında ghosting var deniyordu ne denli doğrudur bilmiyorum risk almaya değmez zaten kullanıcı deneyeminiz bulnuyor siz daha iyi bilirisniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berkay Demir
Hocam samsung g4 ile r25i-30 arasında kaldım normalde fps oyuncusu olduğum için direkt samsungu seçerdim fakat şuanda samsung g3 kullanıyorum hiç memnun değilim , g4 modelinde de ghostingden falan korkuyorum açıkçası.
Odyssey G3 ile Odyssey G4'un birbiriyle olan tek alakasi ikisinin de Samsung olmasi, baska hicbir alakalari yok. Odyssey G4'te rahatsiz edici bir ghosting problemi yok, pek tabii alinabilir bir model. Odyssey G3 copten hallice bir model oldugu icin o kadar memnuniyetsiz kalman oldukca normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

samsungun oddysey serisinin tamamında ghosting var deniyordu ne denli doğrudur bilmiyorum risk almaya değmez zaten kullanıcı deneyeminiz bulnuyor siz daha iyi bilirisniz
Dogru degil, zaten model ismine bakarak genelleme yapilamaz. Odyssey ailesindeki G3, G4, G5, G6, G7, G8, G9 gibi modellerin hepsinde farki panel kullaniliyor zaten. Boyle bir genelleme istesen de yapamazsin. Kaldi ki G9 bile tek basina bu genellemeyi curutur cunku G9'da OLED panelli versiyon var ve su an en iyi GtG'yi sunan panel turu OLED'dir.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,673
İsim
Emre siyah
Odyssey G3 ile Odyssey G4'un birbiriyle olan tek alakasi ikisinin de Samsung olmasi, baska hicbir alakalari yok. Odyssey G4'te rahatsiz edici bir ghosting problemi yok, pek tabii alinabilir bir model. Odyssey G3 copten hallice bir model oldugu icin o kadar memnuniyetsiz kalman oldukca normal.

Dogru degil, zaten model ismine bakarak genelleme yapilamaz. Odyssey ailesindeki G3, G4, G5, G6, G7, G8, G9 gibi modellerin hepsinde farki panel kullaniliyor zaten. Boyle bir genelleme istesen de yapamazsin. Kaldi ki G9 bile tek basina bu genellemeyi curutur cunku G9'da OLED panelli versiyon var ve su an en iyi GtG'yi sunan panel turu OLED'dir.
odyysey serisine rezalet deniyor dediğim gibi insanların yorumlarının hepsini okuyamam g9 iyidir kötüdür bilemem

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Samet Sarı

Doğrudur hocam bende g3 ten memnun değilim g4 te düzeltmişlerdir umarım ama hala karar verebilmiş değilim , r25i-30 da ghosting problemi hiç yok muki acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berkay Demir
odyysey serisine rezalet deniyor dediğim gibi insanların yorumlarının hepsini okuyamam g9 iyidir kötüdür bilemem
Bil diye acikliyorum zaten.
Doğrudur hocam bende g3 ten memnun değilim g4 te düzeltmişlerdir umarım ama hala karar verebilmiş değilim , r25i-30 da ghosting problemi hiç yok muki acaba ?
Ghosting her monitorde olur. Onemli olan ne kadar rahatsiz edip etmedigidir. R25i-30'daki ghosting rahatsiz edici duzeyde degil, ayni sekil Odyssey G4'teki de rahatsiz edici duzeyde degil. Ikisiyle de memnun kalirsin. Dedigim gibi, goruntu kalitesi istiyorsan R25i-30, yuksek yenileme hizi istiyorsan Odyssey G4.

Qavitaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hasan Hüseyin Gümüş
Arkadaşlar şuan kullandığım monitör : https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09N9HKPGQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1
Ghosting probleminden dolayı değiştirmek istiyorum , fps oyuncusuyum artık çok rahatsız etmeye başladı bu monitör şöyle 240 hz düşük ms li 24 inc civarlarında güzel bir monitör arıyorum önerebilceğiniz ürün varmı? Şu monitörleri gördüm sizce nasıllar
Gamebooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms Ss IPS Fhd Freesync, G-Sync Hdmı*2+Dp*2 Flat Gaming Monitör

Beğenmezsen iade et. Ofiste kullanıyorum. Dua edeceksin

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Samet Sarı
Bil diye acikliyorum zaten.

Ghosting her monitorde olur. Onemli olan ne kadar rahatsiz edip etmedigidir. R25i-30'daki ghosting rahatsiz edici duzeyde degil, ayni sekil Odyssey G4'teki de rahatsiz edici duzeyde degil. Ikisiyle de memnun kalirsin. Dedigim gibi, goruntu kalitesi istiyorsan R25i-30, yuksek yenileme hizi istiyorsan Odyssey G4.
Hocam tercihimi g4 ten yana kullanacak gibiyim yüksek hz daha önemliymiş gibi geliyor bana oyunlarda

Gamebooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms Ss IPS Fhd Freesync, G-Sync Hdmı*2+Dp*2 Flat Gaming Monitör

Beğenmezsen iade et. Ofiste kullanıyorum. Dua edeceksin
Hocam güzele benziyorda markadan yana şüphem var

Top Bottom