Neler Yeni

Hangi monitörü almalıyım

tunc076

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tuncay tunç
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce ASUS ROG Strix XG259QN model monitörü kullanmıştım ve çok memnundum. Şimdi tekrar almayı düşünüyorum, ancak bu monitörün yeni bir versiyonu çıkmış . Her şey aynı gibi duruyor, ancak fiyatı daha uygun yeni modelin. Aradaki farkı anlamadım. Acaba tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi?

Eski model: ASUS ROG Strix XG259QN

Yeni model: ASUS ROG Strix XG259QNS

Teşekkürler!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adaptive Sync ve FreeSync Premium dışında pek fark göremedim bunun için bu fiyat farkı vermeye değermi​

Pckopat

80+ Silver
Hocam yeni seri üretim aralarında öyle fark yok. Yeni olan fiyatı daha uygun eski olan satıcılarına dikkat et pazar yeri yani satıcı teknosa yada hb değil.

YazılımKafa

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce ASUS ROG Strix XG259QN model monitörü kullanmıştım ve çok memnundum. Şimdi tekrar almayı düşünüyorum, ancak bu monitörün yeni bir versiyonu çıkmış . Her şey aynı gibi duruyor, ancak fiyatı daha uygun yeni modelin. Aradaki farkı anlamadım. Acaba tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi?

Eski model: ASUS ROG Strix XG259QN

Yeni model: ASUS ROG Strix XG259QNS

Teşekkürler!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adaptive Sync ve FreeSync Premium dışında pek fark göremedim bunun için bu fiyat farkı vermeye değermi​

Satıcı farkıdır. Kodlarına bakınca da muhtemelen sadece yeni versiyonu. Birde şöyle bir şey var. Eski ürünler stokta kalmadığı için fiyatı şişirilmiş oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,342
Üyeler
160,229
Son üye
musazadaot
Top Bottom