Neler Yeni

Hangi mouse alınmalı

lonelyboy

80+

dav 3 pro alasım var ama çoğu kişi maya x daha iyi diyor v3 pro'da scroll sorunları falan duydum bu kadar para veripte sorun yaşamak istemiyorum wraith hakkında da iade almıyorlar diyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Telli

bende bu mouse var, senin yazdıklarında daha iyi bence. wraith'de paket açılmadığı takdirde iade yapılabiliyor. daha önce wraith üzerinden alışveriş yaptım iade yapacağım bir durum yaşamadım.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Emre

dav 3 pro alasım var ama çoğu kişi maya x daha iyi diyor v3 pro'da scroll sorunları falan duydum bu kadar para veripte sorun yaşamak istemiyorum wraith hakkında da iade almıyorlar diyolar
superlight 2 neden düşünmüyorsun?

lonelyboy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bende bu mouse var, senin yazdıklarında daha iyi bence. wraith'de paket açılmadığı takdirde iade yapılabiliyor. daha önce wraith üzerinden alışveriş yaptım iade yapacağım bir durum yaşamadım.
ne gibi bir artısı var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

superlight 2 neden düşünmüyorsun?
gereksiz pahalı

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Emre
gpx 2 eskimedi mi hocam artık bi de 4500 tl olmuş o kadar çıkacağımı sanmıyorum
hocam mouse çıkalı 1 yıl oldu nasıl eskisin ki ? Ayrıcana bütçeniz 4k'yı görüyor. Üstüne 500 daha koyulabilir ama siz bilirsiniz tabii

elemin

80+ Bronze
gpx2 hem çok uzun süre batarya avantajı hem de logitech gibi bir firmanın garanti kapsamında olmasıyla bir tık daha avantajlı , indirimdeyken 4k ya geliyor blackfriday günü düşebilir belki.Wraith'in garanti süreçlerinde birçok kişiye sorun yarattığını okumuştum o yüzden o sitedeki mouselar her ne kadar fiyat performans gelse de kullandıktan 3-4 ay sonra ne olacağı belirsiz.gpx2 ömürlük götürür.

lonelyboy

80+
gpx2 hem çok uzun süre batarya avantajı hem de logitech gibi bir firmanın garanti kapsamında olmasıyla bir tık daha avantajlı , indirimdeyken 4k ya geliyor blackfriday günü düşebilir belki.Wraith'in garanti süreçlerinde birçok kişiye sorun yarattığını okumuştum o yüzden o sitedeki mouselar her ne kadar fiyat performans gelse de kullandıktan 3-4 ay sonra ne olacağı belirsiz.gpx2 ömürlük götürür.
1800 tl'ye rampage alacaktım sözde ömürlük bi şey olsun diye bari 4k'ya bi şey alayım dedim de kara veremicem gibi

Top Bottom