Neler Yeni

Öneri Hangi Mouse Padi Almalıyım?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Son düzenleme:

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Bütçe ; 600₺

Uzun Süre Gidecek Ve kayganlığı azalmayacak bir mouse pad istiyorum hp ile klasse aynı kalitede midir bilmiyorum klasseyi çok öneriyorlar hangisini alayım

KLASSE PRO - Siyah Oyuncu Gaming Mouse Pad (Purple Sun, 90x40 cm) https://www.amazon.com.tr/dp/B09TJKSRCB?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_KGC48443PX7M1DH3MVQ7

HP Omen by 300 Oyuncu Fare Altlığı https://www.amazon.com.tr/gp/produc...c=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_WJJRFZE66R09102PWQK4
ikisi arasında fiyat farkı bayağı var kalite farkı vardır bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisi arasında fiyat farkı bayağı var kalite farkı vardır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
diğerini bilmiyorum ama hp omen 300 ü 1.5 yıldır kullanıyorum gayet memnunum, kayganlığı çok iyi tek sıkıntısı çok düşük sens te hızlı hareket ettirince engebeli gibi geliyor ama çok rahatsız etmiyor öneririm.

Kaporta Eray

80+ Bronze
xrades marka 90x40 kullanıyom şiddetle tavsiye ederim 2 yılını doldurdu hala immo 2deyim yağ gibi kayıyor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden ss prism xl rgb kullanıyordum 1 ayda kayganlığı gitti.

xrades marka 90x40 kullanıyom şiddetle tavsiye ederim 2 yılını doldurdu hala immo 2deyim yağ gibi kayıyor.
Link varmı hocam bende valorant lol csgo için alıcam

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Önceden ss prism xl rgb kullanıyordum 1 ayda kayganlığı gitti.

Link varmı hocam bende valorant lol csgo için alıcam
Açıkçası kullanan sen olduğun için sen daha iyi bilirsin ben gamepower kullandığım için bilgim yok :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası kullanan sen olduğun için sen daha iyi bilirsin ben gamepower kullandığım için bilgim yok :D
Valla kalitelidir diye 600 TL'ye almıştım 1 ayda aşındı kanka steel series sanıldığı kadar kaliteli marka değil bir çok ürününü kullandım 100 tllik mouse pad ile aynı kalitede

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Valla kalitelidir diye 600 TL'ye almıştım 1 ayda aşındı kanka steel series sanıldığı kadar kaliteli marka değil bir çok ürününü kullandım 100 tllik mouse pad ile aynı kalitede
şu milli mouse Rival 3 falan çok bilinir hale getirdi steelseries'i ama hiç bir ürününü kullanmadım şuana kadar :D o yüzden çok yorum yapmıyorum mesela gamepower önermedi kimse mouse ve mousepad'ini aldım tam bana göre sıkıntısız biraz da şans lazım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
şu milli mouse Rival 3 falan çok bilinir hale getirdi steelseries'i ama hiç bir ürününü kullanmadım şuana kadar :D o yüzden çok yorum yapmıyorum mesela gamepower önermedi kimse mouse ve mousepad'ini aldım tam bana göre sıkıntısız biraz da şans lazım
Gamepower ürünleri aşırı kötü değil ama yinede f/p değil bence yani az daha üstüne koyup güzel markalar alabilirsiniz

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Gamepower ürünleri aşırı kötü değil ama yinede f/p değil bence yani az daha üstüne koyup güzel markalar alabilirsiniz
aldığım mouse 170lira ya rival 3 g102 falan almak istesem 200 lira en az koymam gerekliydi fiyatına göre iyi ama

Top Bottom