Özelliklerinde sol el yazıyor aslında.solak halimle kullandığım mouseEverest SGM-X7 Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest SGM-X7 Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest SGM-X7 Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad özelliklerini incele, 305,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam sol el biraz zor kullanımı bi şöyle sol elinizin yüzük parmağı ile sol click yapmayı deneyin eliniz havadayken biraz garip ama alışınca normalleşiyordur herhaldeÖzelliklerinde sol el yazıyor aslında.
James Donkey 325sHangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
Ben Zowie fk1 Kullanıyorum ve gerçekten gerek yapısı olsun gerek ağırlığı olsun ilk kullandığımda tam olarak bana özel üretilmiş diye düşünmüştüm
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yanlış yazılmış. Zaten elini koyduğunu hayal edersen ne kadar ters geldiğini anlarsın. Sağ elin yüzük parmağı ve serçe parmağı için sağ tarafta yer var. Baş parmak için ise solda.Özelliklerinde sol el yazıyor aslında.
Bu mu Asus rog gladius 3 wireless miRival 650 Wireless, öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Asus'u kullanma şansım olmadı ama büyük ihtimal daha iyidir.Bu mu Asus rog gladius 3 wireless mi
Kusura bakmayın corsairle ilgili bir şeye bakıyordum kafam karışmış cooler master olacakaSanırım bahsettiğin mouse Cooler Masterin mousesiydi corsairin sanmıyorum böyle bi modeli olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ergonomik yapısı kişiden kişiye değişiyor hocam ya