Neler Yeni

Yardım Hangi mousu almalıyım

The GodFather

80+ Silver
Logitech G300s
Gigabyte aorus m3
bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi

swartyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
Gigabyte aorus m3 eliniz küçükse eğer G300S

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

g300 alınmaaz.

El boyutlarınız nedir? Tutuş şekliniz nedir? Bütçeniz nedir?

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

g300 alınmaaz.

El boyutlarınız nedir? Tutuş şekliniz nedir? Bütçeniz nedir?
Orta büyüklükte elim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte aorus m3 eliniz küçükse eğer G300S
Orta büyüklükte elim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
rival 3 al bence. bende var baya ii. almışken iyisini al. ben 1 yıl bekledim almak için ama iyisini aldım

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Sen en iyisi bunu al. Nasıl olsa bir bütçen de yok belirli bir tutuş şeklin de yok. Kafan rahat olur.
bütçe belirtmesine gerek yok aslında 2 tane mouse atmış. en pahalı olanına göre öneri yapabilirsin.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
g300s i kesinlikle önermiyorum
Hiç güzel değil m3 daha iyi

The GodFather

80+ Silver

Sen en iyisi bunu al. Nasıl olsa bir bütçen de yok belirli bir tutuş şeklin de yok. Kafan rahat olur.
Üstün zekalı olduğunuz içi sizi ayakta alkışlıyorum. Üstte 2 adet maus var onların fiyatı neyse benim mausa ayıracağım bütçe de aşağı yukarı odur

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Üstün zekalı olduğunuz içi sizi ayakta alkışlıyorum. Üstte 2 adet maus var onların fiyatı neyse benim mausa ayıracağım bütçe de aşağı yukarı odur
Ben de sizi ayakta alkışlıyorum benim dediğiniz mouselerin fiyatına göre yorumda bulunmak gibi bir zorunluluğum yok ayrıca farklı sitelerden de fiyat araştırması yapmama da gerek yok çünkü ben almayacağım size bir öneri yapmak için bunlara bakmak zorunda değilim ama siz öneri istediğiniz için en azından sorulan soruları tam olarak cevap vermeniz gerekir ki ona göre bir ürün önerelim.

O kadarını ben de akıl edebiliyorum ama bütçenin ne olduğu düzgün bir şekilde söylemeniz gerekir haberiniz olsa kimse gidipte fiyatlarına bakıp sizin bütçenizi tahmin edemez çünkü ne kahiniz ne de müneccim.

The GodFather

80+ Silver
Ben de sizi ayakta alkışlıyorum benim dediğiniz mouselerin fiyatına göre yorumda bulunmak gibi bir zorunluluğum yok ayrıca farklı sitelerden de fiyat araştırması yapmama da gerek yok çünkü ben almayacağım size bir öneri yapmak için bunlara bakmak zorunda değilim ama siz öneri istediğiniz için en azından sorulan soruları tam olarak cevap vermeniz gerekir ki ona göre bir ürün önerelim.

O kadarını ben de akıl edebiliyorum ama bütçenin ne olduğu düzgün bir şekilde söylemeniz gerekir haberiniz olsa kimse gidipte fiyatlarına bakıp sizin bütçenizi tahmin edemez çünkü ne kahiniz ne de müneccim.
Siz okuduğunuzu idrak edebiliyor musunuz. Ben bana maus önerin yazdığımı hatırlamıyorum ''G300S VE AORUS M3 BU İKİSİ ARASINDAN SİZCE HANGİSİ'' diye sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,620
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom