The GodFather
80+ Silver
Logitech G300s
Gigabyte aorus m3
bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi
Gigabyte aorus m3
Orta büyüklükte elimRehber: G300s niye alınmaz?
Selam. Forumda bolca önerilen ve önerilmiş G300s niye 2021 yılında alınmaz, bunu açıklayacağım. Başlayalım. Teknik özellikler. Logitech G300s, G300 ile birlikte 2011 yılında çıkış yaptı ve G3'ün yerini aldı. Fare 10 yıllık şu an yani. Sadece bu bile almamak için sebep aslında. Farede A3055...www.technopat.net
g300 alınmaaz.
El boyutlarınız nedir? Tutuş şekliniz nedir? Bütçeniz nedir?
Orta büyüklükte elimGigabyte aorus m3 eliniz küçükse eğer G300S
Aorus m3Logitech G300s
Gigabyte aorus m3
g102 bestLogitech G300s
Gigabyte aorus m3
bütçe belirtmesine gerek yok aslında 2 tane mouse atmış. en pahalı olanına göre öneri yapabilirsin.Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sen en iyisi bunu al. Nasıl olsa bir bütçen de yok belirli bir tutuş şeklin de yok. Kafan rahat olur.
Üstün zekalı olduğunuz içi sizi ayakta alkışlıyorum. Üstte 2 adet maus var onların fiyatı neyse benim mausa ayıracağım bütçe de aşağı yukarı odurLogitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sen en iyisi bunu al. Nasıl olsa bir bütçen de yok belirli bir tutuş şeklin de yok. Kafan rahat olur.
Ben de sizi ayakta alkışlıyorum benim dediğiniz mouselerin fiyatına göre yorumda bulunmak gibi bir zorunluluğum yok ayrıca farklı sitelerden de fiyat araştırması yapmama da gerek yok çünkü ben almayacağım size bir öneri yapmak için bunlara bakmak zorunda değilim ama siz öneri istediğiniz için en azından sorulan soruları tam olarak cevap vermeniz gerekir ki ona göre bir ürün önerelim.Üstün zekalı olduğunuz içi sizi ayakta alkışlıyorum. Üstte 2 adet maus var onların fiyatı neyse benim mausa ayıracağım bütçe de aşağı yukarı odur
Siz okuduğunuzu idrak edebiliyor musunuz. Ben bana maus önerin yazdığımı hatırlamıyorum ''G300S VE AORUS M3 BU İKİSİ ARASINDAN SİZCE HANGİSİ'' diye sordumBen de sizi ayakta alkışlıyorum benim dediğiniz mouselerin fiyatına göre yorumda bulunmak gibi bir zorunluluğum yok ayrıca farklı sitelerden de fiyat araştırması yapmama da gerek yok çünkü ben almayacağım size bir öneri yapmak için bunlara bakmak zorunda değilim ama siz öneri istediğiniz için en azından sorulan soruları tam olarak cevap vermeniz gerekir ki ona göre bir ürün önerelim.
O kadarını ben de akıl edebiliyorum ama bütçenin ne olduğu düzgün bir şekilde söylemeniz gerekir haberiniz olsa kimse gidipte fiyatlarına bakıp sizin bütçenizi tahmin edemez çünkü ne kahiniz ne de müneccim.