knk eğer sıcak bi ilde yaşıyosan deri alma öyle diyim su oluyosun ben antalyada yaşıyorum çok sıcak odada klima yok bide üstüne 7 fanlı pc çalışıyo yanıyo odam küçük oda zaten deri su gibi yapıyodu ben 1 senedir hawk kullanıyom kumaş olduğu için tercih ettim ama şöyle söyliyim büyük ihtimal bida hawk almam koltuğu geriye yatırıyom geri gelmiyo bide sanki eskimiş gibi garip oldu aşırıda rahatlığı yok benim sana tavsiyemHawk ve xdrive arasında kaldım. XDrive daha iyi bi marka diye kafam ona yatkın yardımcı olur musunuz
xdrive sancak düşünüyorum hem görünüşü diğerlerine göre daha iyiknk eğer sıcak bi ilde yaşıyosan deri alma öyle diyim su oluyosun ben antalyada yaşıyorum çok sıcak odada klima yok bide üstüne 7 fanlı pc çalışıyo yanıyo odam küçük oda zaten deri su gibi yapıyodu ben 1 senedir hawk kullanıyom kumaş olduğu için tercih ettim ama şöyle söyliyim büyük ihtimal bida hawk almam koltuğu geriye yatırıyom geri gelmiyo bide sanki eskimiş gibi garip oldu aşırıda rahatlığı yok benim sana tavsiyem
3k fiyata ya xdrive ın kumaşları çıkmış 15li falan yada zionun fabricleri var kumaş oda 2800 falan ondan alman hawkı boşver
Xdrive alırdım.Hawk ve xdrive arasında kaldım. XDrive daha iyi bi marka diye kafam ona yatkın yardımcı olur musunuz
Senin sevkine kalmış ben sancak alırdım.sancak mı toryum mu
boy kilo nexdrive sancak düşünüyorum hem görünüşü diğerlerine göre daha iyi
o 3lü arasında en iyisi zio,----.hawk ve xdrive daha standart özellikle xdrive piyasadaki standart koltukları alıp mekanikleştrip satıyo hawk birazdaha kendine özgü zamanında uygun fiyatlıydı alınırdı ama şimdi rakipleriyle aynı fiyat bu fiyatdayken alınmaz özellikle xdrive ve hawk zio varken geçen sene hawk zio xdrive dan falan 400tl falan ucuzdu tercih edilirdi ama edilmez şuanPiyasadaki en iyi markalardan ikisi Zio ve Hawk şu an ama xDrive daha iyi demişsiniz Bu kanıya nerden vardınız acaba?
Denediklerimi söylüyorubu üçünden en iyisi zio hwak ve xdrive zio ya göre daha düşük piyasadaki standart koltukları mekanikleştirip satıyolar xdrivelar hawk biraz daha özgü üretim ama xdrive tamamen pazarlama
boy kilo 1.80 ve 80 kilo spora başlıcam amaboy kilo ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
o 3lü arasında en iyisi zio,----.hawk ve xdrive daha standart özellikle xdrive piyasadaki standart koltukları alıp mekanikleştrip satıyo hawk birazdaha kendine özgü zamanında uygun fiyatlıydı alınırdı ama şimdi rakipleriyle aynı fiyat bu fiyatdayken alınmaz özellikle xdrive ve hawk zio varken geçen sene hawk zio xdrive dan falan 400tl falan ucuzdu tercih edilirdi ama edilmez şuan
2500 bandında bişi arıyorum ben 2600 falan zio var mı o fiyataPiyasadaki en iyi markalardan ikisi Zio ve Hawk şu an ama xDrive daha iyi demişsiniz Bu kanıya nerden vardınız acaba?
Denediklerimi söylüyorum.
2800e var kumaş hemde deride varboy kilo 1.80 ve 80 kilo spora başlıcam ama
2500 bandında bişi arıyorum ben 2600 falan zio var mı o fiyata
Zio fiyat olarak çıtır pahalı olduğundan Hawkla eşit tutuyorum. Param olsa zio alırdım. Param yoksa diğer markalara bakardımboy kilo ne
o 3lü arasında en iyisi zio,----.hawk ve xdrive daha standart özellikle xdrive piyasadaki standart koltukları alıp mekanikleştrip satıyo hawk birazdaha kendine özgü zamanında uygun fiyatlıydı alınırdı ama şimdi rakipleriyle aynı fiyat bu fiyatdayken alınmaz özellikle xdrive ve hawk zio varken geçen sene hawk zio xdrive dan falan 400tl falan ucuzdu tercih edilirdi ama edilmez şuan