Neler Yeni

Yardım Hangi Oyuncu Koltuğu

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Hawk ve xdrive arasında kaldım. XDrive daha iyi bi marka diye kafam ona yatkın yardımcı olur musunuz

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Hawk ve xdrive arasında kaldım. XDrive daha iyi bi marka diye kafam ona yatkın yardımcı olur musunuz
knk eğer sıcak bi ilde yaşıyosan deri alma öyle diyim su oluyosun ben antalyada yaşıyorum çok sıcak odada klima yok bide üstüne 7 fanlı pc çalışıyo yanıyo odam küçük oda zaten deri su gibi yapıyodu ben 1 senedir hawk kullanıyom kumaş olduğu için tercih ettim ama şöyle söyliyim büyük ihtimal bida hawk almam koltuğu geriye yatırıyom geri gelmiyo bide sanki eskimiş gibi garip oldu aşırıda rahatlığı yok benim sana tavsiyem
3k fiyata ya xdrive ın kumaşları çıkmış 15li falan yada zionun fabricleri var kumaş oda 2800 falan ondan alman hawkı boşver

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk eğer sıcak bi ilde yaşıyosan deri alma öyle diyim su oluyosun ben antalyada yaşıyorum çok sıcak odada klima yok bide üstüne 7 fanlı pc çalışıyo yanıyo odam küçük oda zaten deri su gibi yapıyodu ben 1 senedir hawk kullanıyom kumaş olduğu için tercih ettim ama şöyle söyliyim büyük ihtimal bida hawk almam koltuğu geriye yatırıyom geri gelmiyo bide sanki eskimiş gibi garip oldu aşırıda rahatlığı yok benim sana tavsiyem
3k fiyata ya xdrive ın kumaşları çıkmış 15li falan yada zionun fabricleri var kumaş oda 2800 falan ondan alman hawkı boşver
xdrive sancak düşünüyorum hem görünüşü diğerlerine göre daha iyi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
"XXX daha iyi bir marka" gibi bir kanıya nereden nasıl vardınız? Hiç deneyimlemediğiniz ürünlerin sadece reklamı karşınıza daha çok çıktığı için "daha iyi" diye ön yargıyla yaklaşmak size hem para hem konfor kaybettirir. Araştırmanızı iyi yapın, araştırmadan kastım bilgisayar başında değil, mümkünse mağazalara giderek. Böyle bir imkan yoksa o zaman da 1-2 markaya değil piyasanın geneline bakmanızı öneririm.

XDrive, XPrime, XRancer, Exvega, Hawk, Zio... Bir çok marka mevcut, çoğu da kaliteli ürünler üretiyor. Örn;

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Piyasadaki en iyi markalardan ikisi Zio ve Hawk şu an ama xDrive daha iyi demişsiniz 🤨 Bu kanıya nerden vardınız acaba?
Denediklerimi söylüyorum.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
xdrive sancak düşünüyorum hem görünüşü diğerlerine göre daha iyi
boy kilo ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasadaki en iyi markalardan ikisi Zio ve Hawk şu an ama xDrive daha iyi demişsiniz 🤨 Bu kanıya nerden vardınız acaba?
Denediklerimi söylüyorubu üçünden en iyisi zio hwak ve xdrive zio ya göre daha düşük piyasadaki standart koltukları mekanikleştirip satıyolar xdrivelar hawk biraz daha özgü üretim ama xdrive tamamen pazarlama
o 3lü arasında en iyisi zio,----.hawk ve xdrive daha standart özellikle xdrive piyasadaki standart koltukları alıp mekanikleştrip satıyo hawk birazdaha kendine özgü zamanında uygun fiyatlıydı alınırdı ama şimdi rakipleriyle aynı fiyat bu fiyatdayken alınmaz özellikle xdrive ve hawk zio varken geçen sene hawk zio xdrive dan falan 400tl falan ucuzdu tercih edilirdi ama edilmez şuan

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
boy kilo ne

o 3lü arasında en iyisi zio,----.hawk ve xdrive daha standart özellikle xdrive piyasadaki standart koltukları alıp mekanikleştrip satıyo hawk birazdaha kendine özgü zamanında uygun fiyatlıydı alınırdı ama şimdi rakipleriyle aynı fiyat bu fiyatdayken alınmaz özellikle xdrive ve hawk zio varken geçen sene hawk zio xdrive dan falan 400tl falan ucuzdu tercih edilirdi ama edilmez şuan
boy kilo 1.80 ve 80 kilo spora başlıcam ama

Denediklerimi söylüyorum.
2500 bandında bişi arıyorum ben 2600 falan zio var mı o fiyata

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
boy kilo 1.80 ve 80 kilo spora başlıcam ama

2500 bandında bişi arıyorum ben 2600 falan zio var mı o fiyata
2800e var kumaş hemde deride var

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
boy kilo ne

Zio fiyat olarak çıtır pahalı olduğundan Hawkla eşit tutuyorum. Param olsa zio alırdım. Param yoksa diğer markalara bakardım

Top Bottom