Oyuncu koltuğu önerisi bütçe max 7k

hocam mobilyalarda 7500 üzerine %10 kupon var hepsiburada da kumaş koltuk ise 7499
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapayım deri mi almalıyım
Hocam kumaş almanız daha sağlıklı olur derinin dikişleri patlayabilir

hocam arada 1 tl fiyat farkından dolayı 700 küsür fark oluyor değer mi
Grisi 6480 olarak gözüküyor hocam akakçede ama satıcı pek güven vermedi n11 den satıyorlarmış yani orasını size bıraktım deri terletir dikiş patlar derseniz kumaş alın derim arkadaşım bu sebeple oturak kısmını paketledi götürdü garantiye hızlı geldi ama o vakitte oturaksız kalmıştı ben kumaş kullanıyorum sorun yaşamadım daha

eywallah baba adamsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grisi 6480 olarak gözüküyor hocam akakçede ama satıcı pek güven vermedi n11 den satıyorlarmış yani orasını size bıraktım deri terletir dikiş patlar derseniz kumaş alın derim arkadaşım bu sebeple oturak kısmını paketledi götürdü garantiye hızlı geldi ama o vakitte oturaksız kalmıştı ben kumaş kullanıyorum sorun yaşamadım daha
https://www.hepsiburada.com/xdrive-...gu-kumas-siyah-p-HBCV000022YIUD?magaza=xDrive hocam bunu alayım mı %10 kuponla 6800 küsüre geliyor heralde

hocam herhalde siz alırken araştırdınız hawk daha ucuz aralarında ne fark var
Hocam dediğim gibi oturak olarak çökme problemi yaşayan çok duydum riske atmamak için xDrive'dan yana kullandım seçimimi ve memnunum şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,722
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri