Oyuncu Koltuğu Önerisi

Reaksiyon skoru
37
5000-8000 tl arasında bir bütçem var bir oyuncu koltuğu arıyorum taksit imkanı olursa güzel olur bir çok marka ve model bulunuyor kararsız kaldım hawk titanseat xdrive exvega zio deneyimlemiş önerileri bulunan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum

5000-8000 tl arasında bir bütçem var bir oyuncu koltuğu arıyorum taksit imkanı olursa güzel olur bir çok marka ve model bulunuyor kararsız kaldım hawk titanseat xdrive exvega zio deneyimlemiş önerileri bulunan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum
https://www.amazon.com.tr/dp/B09QCZB2YC?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1

DAHA UYGUNUNU BULABİLİRSİN BELKİ AMA TAVSİYEM ASLA DERİ KOLTUK ALMA PİŞMANLIK KUMAŞ ÇOK DAHA RAHAT

Boy, kilo ve yaşadığın yerdeki hava durumu önemli bence ben 1.85, 90-100 kilo arası çok terlediğim sıcağı sevmediğim için kumaş ve geniş olan Hawk v4 ü almıştım 5 yıldır kullanıyorum. Amortisör sorunu ve sol kolunun ayarlama kısmını kırdım. Bunlar harici sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. 5 yıldır memnunum.

suan favori tercihim buydu zaten bunu almayı düşünüyorum ama her koltukta bi yerde çok iyi yazıyorlar bi yerde rezalet yazıyorlar karar veremedim bu yüzden
Baya iyi bende kullanıyorum al geç,ben zayıfım ama kilolular buna sığamıyordu sanırım.

Boy, kilo ve yaşadığın yerdeki hava durumu önemli bence ben 1.85, 90-100 kilo arası çok terlediğim sıcağı sevmediğim için kumaş ve geniş olan Hawk v4 ü almıştım 5 yıldır kullanıyorum. Amortisör sorunu ve sol kolunun ayarlama kısmını kırdım. Bunlar harici sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. 5 yıldır memnunum.
boy kilo konusunda çoğu koltukta sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum 175 80 kiloyum

ben haftalardır araştırıyorum https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kumas-p-263932799 bunu aldım dün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizin önerdikleriniz daha iyiyse iptal edip onu alabilirim siz hangisini alacaksınız

ben haftalardır araştırıyorum https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kumas-p-263932799 bunu aldım dün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizin önerdikleriniz daha iyiyse iptal edip onu alabilirim siz hangisini alacaksınız
yani benimde bir deneyimim yok su ana balkon sandalyeleriyle idare ediyodum artik fazlasiyla bel agrilari olusuyor bunun icin alacagim bu butcelere genel oneri fab v4 veya xdrive 15li plus zaten bence aldiginiz modelde bir sorun yasamazsiniz yakin kalitede urunler sonucta insanlarin deneyimleri bazen sansa bagli yada kullanima bagli olabiliyor veyahutta kilo ve boyla alakali yani bence aldiginiz koltukta gayet guzel tasarimida şık bir koltuk gule gule kullanin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri