The Batman
80+ Silver
Burger kinge girdim çok yapamadım ama en azindan PC icin ramlar ciktine işi yaptın kanka
Burger kinge girdim çok yapamadım ama en azindan PC icin ramlar ciktine işi yaptın kanka
Benim arkadaş 150 tane falan kasa aldı 50 kuruştan. hepsini 14-15'e sattı 2-3 hafta önce.CS ye başladığım gün paramı CS skinlerine yatırsaydım şuan zengindim . Oyun şuan ne halde hiç bilmiyorum ama o zamanlar Asimov hyper beast gibi skinler çok popülerdi ve çerez parasıydı. Bir abim var Almanya'da 5000 Euro luk envanteri var ve değerlenmeue devam ediyor. Adam hayatın bugunu bulmuş
Kaç ay çalıştın full mu?Burger kinge girdim çok yapamadım ama en azindan PC icin ramlar cikti
Bende eldiven kasası falan var eldiven güncellemesinden bakalım para ediyor muBenim arkadaş 150 tane falan kasa aldı 50 kuruştan. hepsini 14-15'e sattı 2-3 hafta önce.
1 haftaya yakın dayanabildim içerisi çok sıcaktı duramadimKaç ay çalıştın full mu?
Evet içerisi sıcak oluyor yoğun oluyor hızlı olman gerek ben 3sene çalıştım ortamı iyi mesela müdürleri de iyi oluyor1 haftaya yakın dayanabildim içerisi çok sıcaktı duramadim
aga bugun doner almaya gittim 3dk duramadim dukkanda aldim doneri eve geldim evde yedim o ortam cok sicak milyonlar verilse durulmaz vallaha1 haftaya yakın dayanabildim içerisi çok sıcaktı duramadim
Müdürler iyide 1 tane benden önce girmiş adam çıktı sanki osmanli padişahı ezmeye çalışıyor o bayağı sinir etmistiEvet içerisi sıcak oluyor yoğun oluyor hızlı olman gerek ben 3sene çalıştım ortamı iyi mesela müdürleri de iyi oluyor
Roblox mu? Ha bide growtopia gir oyna farm yapıp dl ler sat oyuna girdiğin zmn wl veya dl ne demek anlarsın facebookta gruplar var orda 5 dl yi 60 tl mi unuttum ama satabilirsin bide Roblox gibi bi oyundan nasıl para kazanılıyor?Minecraft olabilir. Craftrise gibi sunucular dan item kasıp satabilirsiniz. Roblox'da olabilir.