Cl değerleri aynı olsun yeter bide frekansları birbirinden aşşa kalmasın aksine sistem en düşük ram hangi mhz'de ise bir diğerinide o mhz değerlerie çekerMerhabalar, ben yeni bir laptop aldım. 8 GB RAM'i var. 1 tane daha 8 GB RAM alıp 16 GB yapmak istiyorum ama hangi RAM'i alacağımı bilmiyorum. Laptopumdaki RAM ile uyumlu RAM önerir misiniz?
Anladım Teşekkürler.Cl değerleri aynı olsun yeter bide frekansları birbirinden aşşa kalmasın aksine sistem en düşük ram hangi mhz'de ise bir diğerinide o mhz değerlerie çeker
4800 mhz cl40 ram lazım sana ama bi serial code ile emin olup geliyorumMerhabalar, ben yeni bir laptop aldım. 8 GB RAM'i var. 1 tane daha 8 GB RAM alıp 16 GB yapmak istiyorum ama hangi RAM'i alacağımı bilmiyorum. Laptopumdaki RAM ile uyumlu RAM önerir misiniz?
Bu ram sizinkinin direk aynısı en uyumlu model olurMerhabalar, ben yeni bir laptop aldım. 8 GB RAM'i var. 1 tane daha 8 GB RAM alıp 16 GB yapmak istiyorum ama hangi RAM'i alacağımı bilmiyorum. Laptopumdaki RAM ile uyumlu RAM önerir misiniz?