Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Adblock veya Ublock Origin iş yapar mı Google Chrome da? Veya Opera Gx indirsem onda Reklam Engelleyici var mı kendi içerisinde dahil olarak?
Opera gx kullanıyorum ve her anlamda en kullanışlı tarayıcı. Kendi reklam engelleyicisi de gayet güzel.Adblock veya Ublock Origin iş yapar mı Google Chrome da? Veya Opera Gx indirsem onda Reklam Engelleyici var mı kendi içerisinde dahil olarak?
Adblock güzel iş yapıyor.Adblock veya Ublock Origin iş yapar mı Google Chrome da? Veya Opera Gx indirsem onda Reklam Engelleyici var mı kendi içerisinde dahil olarak?
Ublock'u direkt Chrome'a ekleyip devam edebiliyor muyuz? Ekstradan bir üyelik veya kullanıcı sözleşmesi kabul etme gereği var mı?ublock origin var iş görüyor. evet opera da dahili olarak reklam engelleyici var
Adblocker Ultimate , Adguard , Ublock OriginAdblock veya Ublock Origin iş yapar mı Google Chrome da? Veya Opera Gx indirsem onda Reklam Engelleyici var mı kendi içerisinde dahil olarak?
Reklam engelleyicilerin güvenli olmadığı belirtilmiş, bu haberi daha öncede görmüştüm. Sanırım kullanmayacağım sırf bu yüzden.Adblock kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
Kartal24 ün haberi kimin umurundaReklam engelleyicilerin güvenli olmadığı belirtilmiş, bu haberi daha öncede görmüştüm. Sanırım kullanmayacağım sırf bu yüzden.