Hangi Reklam Engelleyici Kullanılır?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Adblock veya Ublock Origin iş yapar mı Google Chrome da? Veya Opera Gx indirsem onda Reklam Engelleyici var mı kendi içerisinde dahil olarak?

Adblock veya Ublock Origin iş yapar mı Google Chrome da? Veya Opera Gx indirsem onda Reklam Engelleyici var mı kendi içerisinde dahil olarak?
Opera gx kullanıyorum ve her anlamda en kullanışlı tarayıcı. Kendi reklam engelleyicisi de gayet güzel.

uBlock kullanıyorum gayet memnunum

ublock origin var iş görüyor. evet opera da dahili olarak reklam engelleyici var

Opera'nın kendi reklam engelleyicisi de AdBlock da kimi sitelerde engellemiyor. Sıkıntı çıakrıyor.
Ama UBlock Origin gayet kullanışlı. 1 senedir falan kullanıyorum daha yanlışını görmedim :D Sitedeki "reklam engelleyiciniz aktif, onu kapatın" şeyini bile engelliyor.

ublock origin var iş görüyor. evet opera da dahili olarak reklam engelleyici var
Ublock'u direkt Chrome'a ekleyip devam edebiliyor muyuz? Ekstradan bir üyelik veya kullanıcı sözleşmesi kabul etme gereği var mı?

Brave kullanmanızı tavsiye ederim. Gelişmiş bir reklam engelliyici ve tor ağına bağlanmak gibi özellikleri var.

Adblock kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

Operanınkini kullanıyorum güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri