Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi rgb şerit ledi almalıyım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,005
İsim
Emir
Unutmadım hocam sizi. Daha bugün geldi masaya yapıştırmadım daha sadece prize takıp denedim uygulamasını indirdim birazdan deneyeceğim. Şuanlık tecrübem ise genel olarak güzel tek içime sinmeyen şey benim kullanmayı düşündüğüm modun hızı çok bir yerden sonra göz alır gibi duruyor ama masaya montajlayıp kullanmadan bir şey diyemeyeceğim. Müzikle ve sesle olan modu daha denemedim.
yavaşlatabilirsinz diye biliyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,005
İsim
Emir
Uygulamasından bakacağım hocam. Sizde sanırım ses desteğini merak ediyordunuz onada bakacağım.
ben direkt nasıl merak edıyorum+ olarak ses desteğinden kast ettiğiniz sese duyarlı modunu dıyorsanız evet

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
ben direkt nasıl merak edıyorum+ olarak ses desteğinden kast ettiğiniz sese duyarlı modunu dıyorsanız evet
Tamamdır hocam şuan telefona bağlamaya çalışıyorum bağlayabilirsem deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bağladım hocam yazılımı güzel beğendim ben tam istediğim hıza getirdim renkleride ayarladım. Siz hangi modu soruyordunuz müzik modu var konuşurkende algılıyor müzik açıp denedim biraz gecikmeli tepki veriyor harici olarak ben beğendim yazılımıda güzel dümenden bi yazılım gibi durmuyor.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,005
İsim
Emir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bağladım hocam yazılımı güzel beğendim ben tam istediğim hıza getirdim renkleride ayarladım. Siz hangi modu soruyordunuz müzik modu var konuşurkende algılıyor müzik açıp denedim biraz gecikmeli tepki veriyor harici olarak ben beğendim yazılımıda güzel dümenden bi yazılım gibi durmuyor.
peki hocam yorumlarında yapışmama sorunu vardı yapıştırırken kuvvetli miydi yapışkan kısmı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,005
İsim
Emir
Unutmadım hocam sizi. Daha bugün geldi masaya yapıştırmadım daha sadece prize takıp denedim uygulamasını indirdim birazdan deneyeceğim. Şuanlık tecrübem ise genel olarak güzel tek içime sinmeyen şey benim kullanmayı düşündüğüm modun hızı çok bir yerden sonra göz alır gibi duruyor ama masaya montajlayıp kullanmadan bir şey diyemeyeceğim. Müzikle ve sesle olan modu daha denemedim.
hocam merhabalar yapıştırdnız mı

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
hocam merhabalar yapıştırdnız mı
Şuan sadece masamın arkasında var hocam altınada yapıştırıcaktım lehim işi uğraştırdı kaldı öyle. Lede gelirsek silikonu kötü müzik modu senkronize değil ama uygulaması ve modlarını ben beğendim. 300tl verilirmi sorusu ise müzik modu için aliyorsaniz almayın. Harici olarak güzel sadece silikonu kötü.

Top Bottom