Neler Yeni

Yardım hangi rx570 modeli daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
https://www.hepsiburada.com/Asus-ro...rti-strix-rx570-o4g-gaming-p-HBV000004RDAM(bu ürün asus strix 4gb)
https://www.hepsiburada.com/sapphir...dx12-ekran-karti-11266-66-20g-p-HBV00000HAGT6 (sapphire 8gb)
ben sapphirein 8gb modelini aldım bazı yerlerde konular açılmış sapphire rx570 en güçlü modeli deniliyordu bende onu sipariş ettim sizce hangisi fanatiklik yapmadan söylermisiniz?
sapphire daha güçlüyse asusun ki 4 gb olmasına rağmen neden daha pahalı sırf görünüş mü yoksa gerçekten fark var mı?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Rog Strix soğutması çok daha iyi o yüzden daha pahalı. Değer mi, bence değmez. Her Strix kart böyle klasmanındaki kartlardan çok daha pahalı. Fiyat performans değil sadece performans kartı. O yüzden Sapphire almanızı öneririm. Hatta tam bütçe belirtirseniz farklı alternatifler de sunabiliriz belki.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
RX 570 8 GB almaktansa Rog strix gibi kaslı ve iyi soğutmalı bir RX 570 4 GB ı tercih ederim, ikinci el piyasası da yüksek olacaktır kendisinin hem. Ki RX 570 8 GB VRAM i hak etmiyor bence.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Pulse aldıysanız pişman olabilirsiniz. Sapphire tabii ki daha iyi bir üretici amd tarafında fakat ürün pulse olacaksa 4 gbden vazgeçilmeli. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pulse aldıysanız pişman olabilirsiniz. Sapphire tabii ki daha iyi bir üretici AMD tarafında fakat ürün pulse olacaksa 4 gbden vazgeçilmeli. Teşekkürler
Pulse yerine nitro + tercih edecekseniz hiç düşünmeyin. Hemen bir nitro çekiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.hepsiburada.com/Asus-ro...rti-strix-rx570-o4g-gaming-p-HBV000004RDAM(bu ürün Asus strix 4gb)
https://www.hepsiburada.com/sapphir...dx12-ekran-karti-11266-66-20g-p-HBV00000HAGT6 (sapphire 8gb)
ben sapphirein 8gb modelini aldım bazı yerlerde konular açılmış sapphire rx570 en güçlü modeli deniliyordu bende onu sipariş ettim sizce hangisi fanatiklik yapmadan söylermisiniz?
Pulse aldıysanız pişman olabilirsiniz. Sapphire tabii ki daha iyi bir üretici AMD tarafında fakat ürün pulse olacaksa 4 gbden vazgeçilmeli. Teşekkürler

Pulse yerine nitro + tercih edecekseniz hiç düşünmeyin. Hemen bir nitro çekiniz.
Pulse aldım nitro çok pahalı

4 GB ile 8 gb fiyatı aynıydı bende 8gb aldım

sapphire nitro + en iyisidir
Saphhire pulse aldım nitro+ pahalı

RX 570 8 GB almaktansa Rog strix gibi kaslı ve iyi soğutmalı bir RX 570 4 GB ı tercih ederim, ikinci el piyasası da yüksek olacaktır kendisinin hem. Ki RX 570 8 GB VRAM i hak etmiyor bence.
Siparişi verdim kargolandı bile ama asus için kaslı demekten kastınız ne ve soğutma anlamında herkes sapphire daha iyi dediği için ona yönelmiştir zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Burak Dereli
Nitro+ alınmalı RX modellerde bütçe varsa. 4 GB kart sırf strix serisi diye 2. el piyasası o kadar aman aman yüksek paralar kazandırmaz. Mantıksız bi seçim olur 8 yerine 4 almak. Sapphire de iyidir gömmeye gerek yok. İnsanlar Inno tarzı markalar da kullanıyor adı aklıma gelmeyen piyasası bizde yeni yeni oluşan kartlar. Bi noktadan sonra reklam bazı şeyler bizde bu ekonomiyle kartın daha iyisi varken sırf strix diye gaming x diye asus msi kitliyor 300 500 tl fiyat farkını. Yani tl bazında kitlemiyor dolar bazında kitliyor ama bize yansıması inanılmaz. Bu yüzden bu ekonomiyle bu kadar seçici olmanın lüzumu yok diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nitro+ alınmalı RX modellerde bütçe varsa. 4 GB kart sırf strix serisi diye 2. el piyasası o kadar aman aman yüksek paralar kazandırmaz. Mantıksız bi seçim olur 8 yerine 4 almak. Sapphire de iyidir gömmeye gerek yok.
Bütçe yok nitro+ 2100 lira ben 1550 liraya aldım pulse modelini 8gb ve 4 GB modelleri aynı fiyat olduğu için tabikide 8gb tercih ettim

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Asus rog strix rx 570 OC 4 GB olanını kullanıyorum. Donanım arşivi in g2 sisteminden. Soğutması gerçekten iyi benim kasamın önde 1 ve arkadaki egzoz fanı olmak üzere 2 fanı çalıştırmıyorum motorlarında sorun olduğu için. Sadece önde 2 fan çalışıyor. Ona rağmen oyunlarda 75 dereceyi geçtiğini görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Burak Dereli
Bütçe yok nitro+ 2100 lira ben 1550 liraya aldım pulse modelini 8gb ve 4 GB modelleri aynı fiyat olduğu için tabikide 8gb tercih ettim

Hayırlı olsun umarım gecikme olmadan eline ulaşır bol fpsler. :giggle:

Top Bottom