Neler Yeni

Hangi şampuanı kullanmalıyım?

baykemal

80+ Bronze
Evde 6 tane şampuan var. Saçım uzun. Çok az dalgalı. Şampuan isimlerini aşağıya bırakıyorum. Hepsini tek tek denemek isterdim fakat şuan yapamam.

1-) Clear Men Cool Sport Menthol
2-) Clear Men Yoğun Arındırıcı
3-) Clear Men Maksimum Ferahlık
4-) Elidor Doğanın Enerjisi
5-) Elidor Co-Creations Kepeğe Karşı Etkili
6-) Blendax Kepeğe Karşı Etkili Limon Özlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ecrin Fatma Yücel
Evde 6 tane şampuan var. Saçım uzun. Çok az dalgalı. Şampuan isimlerini aşağıya bırakıyorum. Hepsini tek tek denemek isterdim fakat şuan yapamam.

Bence herkesin kafasına göre değişir deneyerek bulman gerekli çünkü ben head&shoulders kullandığımda kafam kepek doluyor ve arkadaşımda ise tam tersi

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence herkesin kafasına göre değişir deneyerek bulman gerekli çünkü ben head&shoulders kullandığımda kafam kepek doluyor ve arkadaşımda ise tam tersi
İyice anlamam için belli bir süre gerekiyor. Ayrıca şampuanların sadece 2 tanesi açılmış. Diğerlerini emin olmadan açmak istemiyorum. O yüzden bu konuyu açtım. Uzun saçlar için hangisi iyidir? Bilginiz var mı?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Saçım çok uzun ve dalgalı. Sürekli aşağıdaki şampuanı kullanıyorum. Öneririm.
https://www.akakce.com/sampuan/en-u...5-ml-full-dolgunlastirici-fiyati,2012489.html

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Şuan yeni bir şampuan almam imkansız. Attıklarım arasından seçmem gerekiyor.
Yani attıkların pek iyi değiller ama en azından saçın uzunsa elidor kullanman daha iyi olur.
4- Kuru saçı düzeltmek için.
5- Kepek sorununu düzeltmek için.
Buna göre seçimini yap istersen.

baykemal

80+ Bronze
Yani attıkların pek iyi değiller ama en azından saçın uzunsa elidor kullanman daha iyi olur.
4- Kuru saçı düzeltmek için.
5- Kepek sorununu düzeltmek için.
Buna göre seçimini yap istersen.
Kepek sorunum yok. Ozaman 4.'yü kullanacağım sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçım çok uzun ve dalgalı. Sürekli aşağıdaki şampuanı kullanıyorum. Öneririm.
https://www.akakce.com/sampuan/en-u...5-ml-full-dolgunlastirici-fiyati,2012489.html
Bu bahsettiğiniz şampuan gratis'in kendi mağazasında varmıdır? İleride alabilirim. Kargo ile uğraşmak istemiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Kepek sorunum yok. Ozaman 4.'yü kullanacağım sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bahsettiğiniz şampuan gratis'in kendi mağazasında varmıdır? İleride alabilirim. Kargo ile uğraşmak istemiyorum.
Var hocam, gratis kart ile alırsanız daha uyguna alıyorsunuz.
Bu arada attığım linkte de göreceksiniz, birden fazla çeşidi var. Ben size attığımı kullanıyorum ama siz farklı birini daha faydalı buluyorsanız onu da alabilirsiniz. Kardeşim mesela coconut milk olanı kullanıyor. Sizde kendinize göre birini seçer veya benim kullandığımı alırsınız. Beğenmezseniz, bir sonrakinde farklı birini denersiniz.

baykemal

80+ Bronze
Var hocam, gratis kart ile alırsanız daha uyguna alıyorsunuz.
Bu arada attığım linkte de göreceksiniz, birden fazla çeşidi var. Ben size attığımı kullanıyorum ama siz farklı birini daha faydalı buluyorsanız onu da alabilirsiniz. Kardeşim mesela coconut milk olanı kullanıyor. Sizde kendinize göre birini seçer veya benim kullandığımı alırsınız. Beğenmezseniz, bir sonrakinde farklı birini denersiniz.
Sadece kokusu vs. mi değişiyor? Yoksa etkiside değişiyor mu? Gratis kart için 16 yaş gerekiyor. 16 yaşıma girmeme 4 ay var.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa

Clear men kullanıyordum size de onu öneririm. Saç dökülmesini önleyen üzüm müdür nedir özü içeren bir tane şampuanı vardı. Hemde kepek oluşumunu engelliyordu. Hangi kepeksiz saç için olan şampuanı kullansam bile aşırı derecede kepekliydi saçlarım. Clear men sadece çözüm olmuştu.

baykemal

80+ Bronze
Clear men kullanıyordum size de onu öneririm. Saç dökülmesini önleyen üzüm müdür nedir özü içeren bir tane şampuanı vardı. Hemde kepek oluşumunu engelliyordu. Hangi kepeksiz saç için olan şampuanı kullansam bile aşırı derecede kepekliydi saçlarım. Clear men sadece çözüm olmuştu.
Bende bir ara 2 tane Clear Men kullandım. Bir tanesinde hiç geçirmedi. Diğerinde geçirdi fakat saçlarıma uygun bir şampuan istiyorum. Her önüme gelenide kullanmak istemiyorum. Bakacağım artık. Teşekkürler.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Sadece kokusu vs. mi değişiyor? Yoksa etkiside değişiyor mu? Gratis kart için 16 yaş gerekiyor. 16 yaşıma girmeme 4 ay var.
Sadece kokusu ve rengi değişmiyor elbette hocam. İçeriği ve kullanım sebepleri değişiyor. Her şampuanın orada bakarsan bir özelliği var.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bende bir ara 2 tane Clear Men kullandım. Bir tanesinde hiç geçirmedi. Diğerinde geçirdi fakat saçlarıma uygun bir şampuan istiyorum. Her önüme gelenide kullanmak istemiyorum. Bakacağım artık. Teşekkürler.
Ne demek rica ederim. Şimdi hatırladım kullandığım şuydu:
Gerçekten süper bir şampuan.

Top Bottom