6700xtMerhaba bu iki sistem arasında kaldım. Hangisi alınır veya nasıl bir sistem önerirsiniz?
Agam nasılsın ya iyisindir inşallah .6700xt
Stokda yok 2 sistemdeMerhaba bu iki sistem arasında kaldım. Hangisi alınır veya nasıl bir sistem önerirsiniz?
hastayım be agam şu sırlar sen nasılsınAgam nasılsın ya iyisindir inşallah .
ben olsam RX olan kasayı alırdım 4060 dan iyiMerhaba bu iki sistem arasında kaldım. Hangisi alınır veya nasıl bir sistem önerirsiniz?
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Senin önerdiğin sistemi hatırlıyor musun bilmem ama arkadaş cayır cayır kullanıyor maşallah.hastayım be agam şu sırlar sen nasılsın
hatırlamam mümkün degil çok arkadaşa tavsiye veriyoruz. hayırlısı olsunGeçmiş olsun Allah şifa versin. Senin önerdiğin sistemi hatırlıyor musun bilmem ama arkadaş cayır cayır kullanıyor maşallah.
6700xt daha iyi ama ben 4060 olanı alırdım.Merhaba bu iki sistem arasında kaldım. Hangisi alınır veya nasıl bir sistem önerirsiniz?
Tabi doğru diyorsun saolasın tekrardan .hatırlamam mümkün degil çok arkadaşa tavsiye veriyoruz. hayırlısı olsun
o kadar tavsiye verip kendime 19kya 5600 + rx 6600 alıyorum amaTabi doğru diyorsun saolasın tekrardan .
4060 seçme sebebiniz ne olurdu hocam?6700xt daha iyi ama ben 4060 olanı alırdım.
Eğer az daha çıkabilirsen bu sistemi al. psu değiştirmen lazım 23600 filan yapıyor
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com